Παρασκευή, 01 Μάιος 2015 15:00

Ετοιμος για το μεγάλο άλμα με Ψυχικό ο Αρκαδικός

Γράφτηκε από τον

Με το μυαλό στον Σαββατιάτικο πολύ μεγάλο εντός έδρας αγώνα του με το δυνατό σίγουρα Ψυχικό (5 μ.μ.), ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του Αρκαδικού με όλους τους ανθρώπους στις τάξεις της ομάδας να δηλώνουν την αισιοδοξία τους ότι όλα θα πάνε καλά.


Δύο αγωνιστικές λοιπόν πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, ο Αρκαδικός χρειάζεται μία νίκη για να κάνει το μεγάλο όνειρο της ανόδου πραγματικότητα και φυσικά η νίκη επί του Ψυχικού εξασφαλίζει την άνοδο στην Α1 κατηγορία.
Στην προσπάθεια αυτή βέβαια, ο Αρκαδικός χρειάζεται συμπαραστάτη του, το φίλαθλο κοινό της περιοχής που θα του δώσει την απαραίτητη ώθηση να λυγίσιε την αντίσταση των φιλεοξενούμενων και να φτάσει σε μία ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, που όμως αυτή τη φορά θα έχει και τον ιστορικό χαρακτήρα της ανόδου
Στο προπονητικό τέλος μέρος, ο τεχνικός του ομάδας της Τρίπολης Γιάννης Καστρίτης μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του Μπάμπη Αλεξόπουλο, επικεντρώθηκαν ολη την τελευταία εβδομάδα κυρίως σε θέματα τακτικής στο παρκέ, δίνοντας έμφαση στην άμυνα, δουλεύοντας παράλληλα όμως και κάποια επιθετικά κομμάτια του παιχνιδιού. Διαιτητική τριάδα της πολύ ενδιαφερουσας όπως αναμένεται αναμέτρησης θα είναι οι Παναγιώτου, Διαμαντής και Δημόπουλος.

Η διάθεση των εισιτηρίων

Λόγω της μεγάλης ζήτησης που υπάρχει για τα εισιτήρια του Σαββατιάτικου αγώνα με την ΑΕ Ψυχικού (5 μ.μ.) στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α2 κατηγορίας, η διάθεση τους θα ξεκινήσει δύο ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού (3 μ.μ) στο εκδοτήριο του κλειστού γηπέδου της Τρίπολης.