Στον Παναθηναϊκό έλεγαν οτι για βαρύτερα αδικήματα που έχουν γίνει από άλλες ομάδες φέτος, έχουν επιβληθεί ελαφρύτερες ποινές.
Έτσι οι πράσινοι θεωρούν ότι αδίκως η τιμωρία των τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών δεν μειώθηκε, τουλάχιστον κατά μία αγωνιστική.
Εξάλλου ο Παναθηναϊκός δεν θέλησε να αφήσει να περάσουν έτσι οι αιχμές που άφησαν και τα πυρά που εξαπέλυσαν γενικά κατά της διαιτησίας οι αδελφοί Αγγελόπουλοι σε πρόσφατη τηλεοπτική τους συνέντευξη.
Ετσι, οι «πράσινοι» έκαναν επίσημη καταγγελία στον ΕΣΑΚΕ κατά των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού και ζητάνε από τον Αθλητικό Δικαστή να καλέσει σε απολογία τους αδελφούς Αγγελόπουλους, και φυσικά αν κρίνει ότι οι δηλώσεις τους ήταν δυσφημιστικές, να τιμωρήσει τους Πειραιώτες.
Πηγή: sentragoal.gr