Κυριακή, 24 Μάιος 2015 09:02

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ: Τζάμπολ στους τελικούς, η Καλαμάτα '80 υποδέχεται τον Σπαρτιατικό

Γράφτηκε από τον
Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ: Τζάμπολ στους τελικούς, η Καλαμάτα '80 υποδέχεται τον Σπαρτιατικό

Πρεμιέρα σήμερα Κυριακή στις 7 το απόγευμα στην Τέντα των φετινών τελικών της Α' κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ μεταξύ της Καλαμάτας '80 και του Σπαρτιατικού.


Οι δύο υποψήφιοι πρωταθλητές στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος κέρδισαν ο καθένας το παιχνίδι στην έδρα του, κάτι που σημαίνει ότι στην κατάκτηση του τίτλου θα φθάσει αυτός που θα επικρατήσει σε άλλους δύο αγώνες.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του τελικού τώρα, οι φιλοξενούμενοι Λάκωνες, που δείχνουν ότι είναι σε καλή κατάσταση και με λευκό μάλιστα το απουσιολόγιο τους, είναι από χθες στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα δείγμα του πόσο σοβαρά έχουν δει την πιθανή επιστροφή τους στην Γ' εθνική κατηγορία.
Οι γηπεδούχοι του Δημήτρη Αβδάλα έχουν μεγάλο ερωτηματικό το κατά πόσο θα είναι παρών στο πρώτο και κρίσιμο παιχνίδι ο αρχηγός τους Γιώργος Μπάκας.
Οι Καλαματιανοί δεν είναι σίγουρα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αλλά ελπίζουν ότι όσοι αγωνιστούν θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.
Επιπλέον, πρέπει να σημειωθεί η αρνητική παράδοση που έχει ο Σπαρτιατικός στο γήπεδο της Τέντας, όπου φέτος είχε άσχημα αποτελέσματα.
Οπως και να έχει πάντως σε λίγες ώρες όλα θα κριθούν εντός του αγωνιστικού χώρου από δύο ομάδες που στην καλή τους ημέρα μπορούν να παίξουν πολύ καλό μπάσκετ και να ικανοποιήσουν τους πολυάριθμους όπως αναμένεται φίλους τους που θα βρεθούν στις κερκίδες της Τέντας.
Πρώτος διαιτητές του τελικού θα είναι ο Ταβουλαρέας και δεύτερος ο Νάστος.
Την Τετάρτη η σειρά θα μεταφερθεί στην Σπάρτη όπου η ομάδα της Λακωνίας θα υποδεχθεί την Καλαμάτα '80 στις 7 μ.μ.
Αν οι δύο ομάδες πετύχουν από μια νίκη και χρειαστεί και άλλο ματς, τότε ο τίτλος θα κριθεί την ερχόμενη Κυριακή 31 Μαΐου στην Τέντα (7 μ.μ.).

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ