Τετάρτη, 27 Μάιος 2015 13:03

Σήμερα ο δεύτερος τελικός Σπαρτιατικός - Καλαμάτα '80

Γράφτηκε από τον

Τελικών της Α' κατηγορίας μπάσκετ συνέχεια σήμερα το απόγευμα στις 7 στο κλειστό της Σπάρτης, με αντιπάλους τον γηπεδούχο Σπαρτιατικό και την Καλαμάτα '80.

Η δεύτερη έχει το προβάδισμα στην σειρά με 2-1,  μετά την πρόσφατη νίκη της στην Τέντα με 63-59 στην διαδικασία της παράτασης. Το προβάδισμα που έχει η καλαματιανή ομάδα δεν αναμένεται να σταθεί εμπόδιο στους Λακωνες, ώστε  να προσπαθήσουν να παίξουν καλά, όπως το κάνουν  στα περισσότερα εντός έδρας παιχνίδια τους και να μπορέσουν να κερδίσουν την ομάδα του Αβδάλα.
Με αυτόν τον τρόπο θα στείλουν την σειρά των τελικών για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή και πάλι στην Τέντα την Κυριακή 31 Μαΐου.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Σπαρτιατικός στην προσπάθεια της ισοφάρισης θα παραταχθεί πλήρης μπροστά στο κοινό του,  το οποίο αναμένεται να γεμίσει το κλειστό της Λακωνικής πρωτεύουσας. Αντίθετα για την Καλαμάτα '80  παραμένει το ερωτηματικό της παρουσίας ή όχι του αρχηγού της Γιώργου Μπάκα.
Διαιτητές του τελικού που θα αρχίσει στις 7 το βράδυ θα είναι οι Κυριάκος Ταβουλαρέας και Γιώργος Δούβρης.
Να σημειωθεί ότι στην  κανονική διαρκεια του φετινού πρωταθλήματος οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στην Σπάρτη την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015 με τους γηπεδούχους να οδηγούν την Καλαμάτα 80 στην πρώτη της ήττα με 70-67.