Κυριακή, 31 Μάιος 2015 08:42

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ: Κρίνεται ο τίτλος σήμερα στην Τέντα, η Καλαμάτα '80 υποδέχεται τον Σπαρτιατικό

Γράφτηκε από τον
Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ: Κρίνεται ο τίτλος σήμερα στην Τέντα, η Καλαμάτα '80 υποδέχεται τον Σπαρτιατικό

Αυλαία σήμερα Κυριακή στην Τέντα του φετινού πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας με την διεξαγωγή του τρίτου τελικού μεταξύ της Καλαμάτας '80 και του Σπαρτιατικού με έπαθλο για τον νικητή τον τίτλο αλλά και την άνοδο στην επόμενη Γ' εθνική κατηγορία.


Αγωνιστικά και οι υποψήφιοι πρωταθλητές, με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην έδρα τους, έχουν τους παίκτες οι οποίοι στην καλή τους αγωνιστική ημέρα μπορούν να ανεβάσουν σε υψηλά επίπεδα το ενδιαφέρον όσων βρεθούν στις κερκίδες της Τέντας για να δώσουν όπου κρίνουν σκόπιμο την δική τους βοήθεια στον νέο πρωταθλητή.
Λίγες λοιπόν ώρες πριν τον τελικό η έναρξη του οποίου θα γίνει στις 7 το απόγευμα με διαιτητικό δίδυμο τους Ταβουλαρέα, Αναστόπουλο, το προβάδισμα της νίκης ανήκει σύμφωνα και με την προϊστορία των δύο ομάδων στους γηπεδούχους που με την παρουσία του αρχηγού τους Γιώργου Μπάκα σίγουρα αυξάνουν κατακόρυφα τις επιθετικές επιλογές τους.
Βέβαια και οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να έχουν σχεδιάσει τις δικές τους αντιδράσεις αφού το ενδιαφέρον τους για την πιθανή κατάκτηση του φετινού τίτλου είναι μεγάλο.