Παρασκευή, 05 Ιούνιος 2015 19:06

Με Παπαλουκά το 3ο basketball camp στην Costa Navarino

Γράφτηκε από τον

Με τον μεγάλο άσο του ευρωπαϊκού μπάσκετ Θοδωρή Παπαλουκά να διευθύνει το πρόγραμμα θα διεξαχθεί φέτος το 3o Basketball Camp στην Costa Navarino.


O Παπαλουκάς θα έχει μαζί του σπουδαίους Guest Stars και θα μυήσει στα «μυστικά» του αθλήματος, αγόρια και κορίτσια ηλικίας 7-17 ετών.
Το 3o Basketball Camp, το οποίο θα διεξαχθεί 27 Ιουνίου - 1 Ιουλίου 2015, με την ονομασία «Papaloukas & Friends», θα δώσει, για μια ακόμη φορά, την ευκαιρία σε ταλέντα του μπάσκετ και παιδιά που αγαπούν το άθλημα να προπονηθούν με τις καλύτερες συνθήκες και με τους πλέον κατάλληλους δασκάλους ώστε να βελτιώσουν την τεχνική τους, να μάθουν τρόπους ατομικής προπόνησης και εξέλιξης, αλλά και να διασκεδάσουν παίζοντας μπάσκετ.
Ταυτόχρονα, το Fantasy Camp, το αντίστοιχο πρόγραμμα ενηλίκων που θα πραγματοποιείται τις ίδιες ημέρες, προσκαλεί τους μεγαλύτερους σε ηλικία φίλους του αθλήματος να προπονηθούν και να ζήσουν τη δική τους μοναδική μπασκετική εμπειρία, δίπλα στα διαχρονικά τους είδωλα.
Αστέρες που κατέκτησαν πρωταθλήματα στην Ελλάδα και την Ευρώπη, παίκτες της Εθνικής ομάδας και προπονητές που βαδίζουν χρόνια στην κορυφογραμμή του αθλήματος, θα διδάξουν, θα συζητήσουν και θα παίξουν μπάσκετ με όσους λάβουν μέρος στο «Papaloukas & Friends», προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία σε εκείνους που θα επιλέξουν την Costa Navarino για τις διακοπές τους.
Στις δύο προηγούμενες διοργανώσεις του Basketball Camp, έδωσαν το παρών και συμμετείχαν στο πρόγραμμα μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ όπως οι Δημήτρης Ιτούδης (προπονητής CSKA Moscow), Γιώργος Μπαρτζώκας (πρωταθλητής Ευρωλίγκας 2013 με τον Ολυμπιακό), Κώστας Τσαρτσαρής, Κώστας Καϊμακόγλου, Brent Petway, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Νίκος Αργυρόπουλος, Νίκος Παπανικολόπουλος και πολλοί άλλοι. Και βέβαια, και η φετινή 3η διοργάνωση Basketball Camp θα επιφυλάσσει ανάλογες εκπλήξεις στους συμμετέχοντες.
Το πρόγραμμα του camp, μαζί με το Θοδωρή Παπαλουκά, έχουν σχεδιάσει και εφαρμόζουν σε τέσσερις σταθμούς προπόνησης, οι Θανάσης Γιαπλές (πρωταθλητής Κατάρ 2015 με την Αλ Ραγιάν), Σταύρος Μυκονιάτης (βοηθός προπονητής στο Ρέθυμνο Aegean) και Βασίλης Μητσόπουλος (γυμναστής στην Αλ Ραγιάν και παλαιότερα σε πολλές ομάδες της Α1).