Σάββατο, 06 Ιούνιος 2015 14:16

Σύσκεψη Κοντονή με διοικήσεις των ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός για τους τελικούς της Α1 ανδρών

Γράφτηκε από τον
Σύσκεψη Κοντονή με διοικήσεις των ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός για τους τελικούς της Α1 ανδρών

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, συγκάλεσε σύσκεψη το μεσημέρι στο γραφείο του, ενόψει των τελικών της Α1 μπάσκετ ανάμεσα στους "αιώνιους", που αρχίζουν την Κυριακή, με τη συμμετοχή της διοικητικής ηγεσίας του Ολυμπιακού, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνου Παπαδόπουλου, του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, Γιώργου Χαλβατζάκη, καθώς και του Αθλητικού Εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου.

 

Ο κ. Κοντονής σε δηλώσεις του έδειξε ικανοποιημένος από τη συνάντηση και μίλησε για μια διεξοδική, πολιτισμένη και παραγωγική συζήτηση με τους παράγοντες των δύο μεγάλων συλλόγων και τόνισε ότι αυτό που πρέπει να διασφαλιστεί είναι το ζήτημα της ισονομίας κατά τη διάρκεια των αγώνων και της πιστής τήρησης των νόμων. «Συμφωνήσαμε όλοι στο ότι πρέπει να τηρηθούν οι κανονισμοί με αυστηρότητα, καθώς και ο νόμος προς πάσα κατεύθυνση» είπε χαρακτηριστικά.

Οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων επεσήμαναν από την πλευρά τους το ενδιαφέρον της Πολιτείας και του υφυπουργού Αθλητισμού για την διεξαγωγή των αγώνων, υπογράμμισαν ότι οι συζητήσεις μεταξύ τους έγιναν σε ένα καλό επίπεδο, πως από την πλευρά τους θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να κυλήσουν όλα ήρεμα και ευχήθηκαν να διεξαχθούν οι αγώνες τόσο στο ΣΕΦ όσο και στο ΟΑΚΑ σε ήρεμο και πολιτισμένο πλαίσιο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ