Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015 19:44

Το Basketball Camp «Papaloukas Friends» επιστρέφει για 3η χρονιά στην Costa Navarino

Γράφτηκε από τον
Το Basketball Camp «Papaloukas Friends» επιστρέφει για 3η χρονιά στην Costa Navarino

Tο  The Westin Resort Costa Navarino ετοιμάζεται να υποδεχθεί για 3η χρονιά το Basketball Camp «Papaloukas kai Friends» από 27 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου και να προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους φίλους του μπάσκετ ένα μοναδικό  συνδυασμό διακοπών και προπονητικού camp.

Νέοι από 7 έως 17 ετών θα έχουν τη δυνατότητα να προπονηθούν στο, προδιαγραφών FIBA, κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Navarino Dunes, με την καθοδήγηση του αθλητή-θρύλου του ευρωπαϊκού μπάσκετ Θοδωρή Παπαλουκά και άλλων κορυφαίων αθλητών και προπονητών.
Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία φίλοι του σπορ μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ενηλίκων «Fantasy Camp», ζώντας μια μοναδική
εμπειρία άθλησης με διαχρονικά είδωλα του μπάσκετ, παίκτες και προπονητές,
οι οποίοι θα μοιραστούν μαζί τους και συμβουλές τεχνικής, σωστής διατροφής
και εκγύμνασης.

Το Navarino Challenge επιστρέφει
δυναμικά το Σεπτέμβριο!

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει για το φετινό πολυδιάστατο  Navarino
Challenge. Η βραβευμένη αθλητική διοργάνωση επιστρέφει για 3η συνεχόμενη χρονιά στη Μεσσηνία και στην Costa Navarino στις 11-13 Σεπτεμβρίου. Με
πρεσβευτή το θρυλικό Eλληνοαμερικανό υπερμαραθωνοδρόμο Dean Karnazes, και με τη συμμετοχή των Ολυμπιονικών Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Σπύρου Γιαννιώτη και άλλων διακεκριμένων αθλητών, υπόσχεται για φέτος ακόμη πλουσιότερο πρόγραμμα με αναρρίχηση, κολύμβηση, ποδηλασία, tae kwon do, pilates, tae bo και πολλές άλλες δραστηριότητες που συμπληρώνουν τις συνήθεις διαδρομές τρεξίματος. Οι φετινές διαδρομές περιλαμβάνουν ένα μισό μαραθώνιο (21,1 χλμ), 10 χλμ και 5 χλμ (τρέξιμο και δυναμικό περπάτημα) και 1 χλμ για παιδιά. Η τριήμερη διοργάνωση έχει στόχο την ευαισθητοποίηση σχετικά με την καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας μέσω της Μεσσηνιακής διατροφής και της σωματικής άσκησης. 

Νέα από τη Navarino Golf Academy

Για 5η συνεχή χρονιά, η  Navarino Golf Academy πραγματοποιεί δωρεάν μαθήματα γκολφ με στόχο άνθρωποι όλων των ηλικιών να εξοικειωθούν με αυτό το συναρπαστικό άθλημα. Με τα σεμινάρια 'Golf and Schools' σε σχολεία της Αθήνας, οι νεαροί επίδοξοι γκολφέρ έκαναν μια σπουδαία αρχή δίπλα στους επαγγελματίες εκπαιδευτές της Ακαδημίας. Στις 6 Ιουνίου, η 'Ημέρα Γκολφ για όλους', η οποία προσέλκυσε τόσο παιδιά όσο και ενήλικες, με στόχο να εξοικειώσει τους κατοίκους της Μεσσηνίας με αυτό το δημοφιλές άθλημα δίνοντάς τους την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να αυξήσουν τις δεξιότητες τους στο γκολφ.