Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015 14:39

ΑΚΑΔΗΜΟΣ: Δεν πτοείται από τον υποβιβασμό και συνεχίζει δυνατά τη νέα σεζόν

Γράφτηκε από τον

 

Κλείνοντας τη φετινή αγωνιστική περίοδο, η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ακάδημου πραγματοποίησε συνεδρίαση, όπου συζητήθηκαν σειρά από ζητήματα.

 

Σε συνέχεια της απολογιστικής συνεδρίασης ανακοινώνονται τα εξής: 

"Καταρχάς, για άλλη μια φόρα μέσω του Τύπου εκφράζονται θερμές ευχαριστίες στον μέγα χορηγό κ. Χρήστο Σαρέλλα, καθώς και σε όλους τους άλλους χορηγούς της ομάδας. Η βοήθειά τους ήταν ευεργετική. Χωρίς δε την υποστήριξή τους θα ήταν αδύνατη η συμμετοχή στο πρωτάθλημα της 

Γ’ Εθνικής. Και θα ήταν αδύνατη, γιατί η πολιτεία, αλλά και ιδιαίτερα ο δήμος δεν έδωσαν ούτε ένα ευρώ, ενώ η ενίσχυση από την ομοσπονδία (ΕΟΚ), δεν ξεπέρασε τα 600 ευρώ! Με τα δεδομένα της κατηγορίας και έχοντας τον χαμηλότερο προϋπολογισμό, η ομάδα ξεκίνησε με της καλύτερες προϋποθέσεις.

Στην πορεία όμως, μας παρουσιαζόταν το ένα πρόβλημα μετά το άλλο, με αποτέλεσμα να ξεμείνει η ομάδα από αθλητές σε θέσεις - κλειδιά. Κάποιοι  τραυματίστηκαν και κάποιοι άλλοι σταμάτησαν, εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων. Λόγω έλλειψης εμπειριών, το ξεκίνημα ήταν μέτριο, σταδιακά όμως η απόδοση βελτιώθηκε και ήλθαν οι νίκες! Κάνοντας την αυτοκριτική μας, να αναφέρουμε ότι, με έναν καλύτερο τεχνικό  σχεδιασμό κατά τη μεταγραφική περίοδο και μια πιο συστηματική αναζήτηση χορηγών, η ομάδα θα είχε ποιοτικότερη αγωνιστική παρουσία και θα είχε παραμείνει στην κατηγορία!

Για τη νέα σεζόν, ο σύλλογος θα συνεχίσει το δημιουργικό του έργο, με τα 

αγωνιστικά τμήματα να πρωταγωνιστούν και με αναβαθμισμένη ακαδημία!

Στόχος, να δημιουργήσουμε νέες ανάγκες: αποδέσμευση από τον καναπέ και την τηλεόραση, το «Ιντερνετ» και τα τηλεπαιχνίδια, τα κακόφημα κέντρα και τα 

ναρκωτικά! Σκοπός, η άθληση της νεολαίας, δραστηριοποίηση και ενασχόληση με τον αθλητισμό, δημιουργώντας έτσι της προϋποθέσεις για ενεργούς και όχι παθητικούς πολίτες! 

Γυμναζόμαστε, Πρωταγωνιστούμε, Αναδεικνυόμαστε!

Συνεχίζουμε και τη νέα περίοδο τον αγώνα που ξεκινήσαμε τα προηγούμενα χρόνια πιο πλούσιοι σε εμπειρίες και με ενισχυμένο αγωνιστικό πνεύμα, «για τις χαμένες πατρίδες!

Ολοι μαζί θα πορευτούμε, διοικούσα επιτροπή, τεχνικοί, αθλητές και μέλη του 

συλλόγου, στο «πρωταγωνιστικό» και αθλητικό καθήκον που οραματιστήκαμε και δημιουργούμε, με κόπους και θυσίες. 

Τέλος, ευχαριστούμε τους τεχνικούς του συλλόγου για τις υπηρεσίες που 

προσφέρουν, τους αθλητές για την πραγματικά ηρωική φετινή προσπάθεια, τους γονείς, τα μέλη και τους φίλους του αθλήματος για τη βοήθειά τους".

Την ανακοίνωση υπογράφουν ο πρόεδρος Απόστολος Κοσμάς και ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Ροζακέας.