Τρίτη, 18 Ιούνιος 2013 19:15

Ημέρες γεμάτες μπάσκετ με τον Πέτγουεϊ στην Costa Navarino

Γράφτηκε από τονΜικροί και μεγάλοι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν φέτος το καλοκαίρι την ευκαιρία να συνδυάσουν τις διακοπές τους με το αγαπημένο τους άθλημα, στο Navarino Dunes της Costa Navarino.

O MVP του All Star Game και νικητής του διαγωνισμού καρφωμάτων Μπρεντ Πέτγουεϊ ηγείται του προγράμματος «Brent Petway & Friends» που θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 12 Ιουλίου.
Ο άσος του Ρεθύμνου και οι διάσημοι φίλοι του – διεθνείς παίκτες του μπάσκετ, πρωταθλητές Ευρώπης, μέλη της Εθνικής ομάδας και γνωστοί προπονητές- θα μοιραστούν τα μυστικά του δημοφιλούς αθλήματος με όσους θέλουν να απολαύσουν το σπορ κατά τη διαμονή τους στα ξενοδοχεία The Westin Resort, Costa Navarino και The Romanos, a Luxury Collection Resort. Μέσα από αυτό το πρόγραμμα, θα γνωρίσουν τους κανονισμούς και τις τεχνικές του μπάσκετ, θα αναπτύξουν ειδικές φυσικές και αγωνιστικές ικανότητες, θα βελτιώσουν τις ατομικές αλλά και τις ομαδικές τους δεξιότητες, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ προδιαγραφών FIBA. O δημοφιλής μπασκετμπολίστας και οι φίλοι που θα τον πλαισιώνουν, θα συζητήσουν και θα παίξουν με όσους λάβουν μέρος, προσφέροντας τους μια μοναδική εμπειρία. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται τόσο από τον Μπρεντ Πέτγουεϊ  όσο και από τον προπονητή της ομάδας του Ρεθύμνου Θανάση Γιαπλέ και στο τέλος του προγράμματος θα απονεμηθεί στα παιδιά του basket camp ένα ειδικό “Πιστοποιητικό Συμμετοχής”.
Πληροφορίες συμμετοχής και κρατήσεων στο τηλ: 27230 97000 και στις ιστοσελίδες www.westincostanavarino.com και www.romanoscostanavarino.com.


  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ