Πέμπτη, 20 Ιούνιος 2013 13:07

Μείον 2 βαθμοί και 4 αγωνιστικές στον Ολυμπιακό

Γράφτηκε από τον
Μείον 2 βαθμοί και 4 αγωνιστικές στον Ολυμπιακό

Οπως αναμενόταν, ο πέλεκυς του αθλητικού δικαστή έπεσε βαρύς στον Ολυμπιακό... Η ποινή για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του τρίτου τελικού των play off της Basket League OΠΑΠ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ανακοινώθηκε πριν από λίγο.

 

Οι «ερυθρόλευκοι» τιμωρήθηκαν με μείον 2 βαθμούς από το επερχόμενο πρωτάθλημα και 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, ενώ καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο ύψους 27.800 ευρώ. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ήταν εξοργισμένοι με την απόφαση και έλεγαν χαρακτηριστικά μετά την ποινή ότι «τα έχουμε δει όλα πλέον...». Δεδομένο θεωρείται ότι η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα κάνει προσφυγή.

Αναλυτικά η απόφαση του Δικαστή:

«Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ: α) για επεισόδια εντός γηπέδου αλλά εκτός αγωνιστικού χώρου κατά τη διάρκεια του αγώνα ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών (κεκλεισμένων των θυρών) και πρόστιμο 4.400,00€, β) για ρίψη αντικειμένων επικίνδυνων για τη σωματική ακεραιότητα παικτών, διαιτητών, παραγόντων κ.λ.π. ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας (κεκλεισμένων των θυρών) και πρόστιμο 10.000,00€, γ) για το υβριστικό σύνθημα κατά φυσικού προσώπου με έγγραφη προειδοποίηση, επίπληξη και πρόστιμο 1.400,00€,

δ) για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα που δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 1.000,00€ και ε) για οριστική διακοπή αγώνα εξαιτίας επεισοδίων που καθιστούσαν αδύνατη τη διεξαγωγή του, ποινή αφαίρεσης δύο βαθμών (2) από το βαθμολογικό πίνακα του οικείου Πρωταθλήματος και πρόστιμο 11.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 12-6-2013».

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ