Τετάρτη, 09 Σεπτέμβριος 2015 16:32

Με τέσσερις παίκτες ενισχύθηκε ο Ευκλής

Γράφτηκε από τον
Με τέσσερις παίκτες ενισχύθηκε ο Ευκλής

Ενισχυμένος θα παρουσιαστεί στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας ο Ευκλής. Μετά την περσινή άνοδο οι Καλαματιανοί επιδίωξαν να ενισχύσουν το ρόστερ τους ώστε να είναι σε θέση να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες της μεγάλης κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.


Έτσι ο Ευκλής ενισχύθηκε με τους Αλέξανδρο Γερμανό (από τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας), Παναγιώτη Γιατράκο (Αναγέννηση Παραλίας), Γιώργο Μαθιόπουλο (με υποσχετική για ένα χρόνο από τον Γ.Σ. Μεσσήνης) και Ξενοφώντα Φουρναράκο. Επίσης ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος παραμένει με υποσχετική από τον Ακάδημο Καλαμάτας.
Οι παραπάνω παίκτες έχουν μεγάλη εμπειρία στην Α’ κατηγορία και αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά στην προσπάθεια επίτευξης του στόχου  που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.
Ο προπονητής Ηλίας Στακίας που για πέμπτη συνεχή χρονιά θα καθοδηγήσει την ομάδα δήλωσε ότι ο κύριος κορμός των παικτών θα παραμείνει ίδιος με πέρυσι και θα πλαισιωθεί από τους παίκτες που προαναφέρθηκαν. Η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες στην Τέντα ενώ οι προπονήσεις των Ακαδημιών θα γίνονται επίσης στην Τέντα.
Η διοίκηση ευχαρίστησε θερμά τους παίκτες που αποχώρησαν φέτος από την ομάδα για την πολύτιμη στήριξή τους σε αυτήν τα προηγούμενα χρόνια. Ιδιαίτερα τον Βασίλειο Κωτσάκο που μετά από τέσσερα χρόνια συνεχούς συμμετοχής στις αγωνιστικές υποχρεώσεις  αποχώρησε,  καθώς ήταν σπουδαστής  στην πόλη μας και ολοκλήρωσε τις σπουδές του.
Επιπλέον, η διοίκηση του Καλαματιανού σωματείου, ο έφορος του τμήματος μπάσκετ Χρήστος Λυμπερόπουλος καθώς και ο προπονητής Ηλίας Στακιάς καλωσορίζουν τους νέους αθλητές που θα ενισχύσουν φέτος την  ανδρική ομάδα μπάσκετ στο περιφερειακό πρωτάθλημα της  Α’ Κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ που θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία της μετά από την περυσινή άνοδό της από την Β’ κατηγορία.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ