Τρίτη, 24 Δεκέμβριος 2019 19:14

Ανακαινίζεται το κλειστό της Μεσσήνης

Γράφτηκε από τον

 

Την ανακαίνιση του κλειστού γυμναστηρίου της Μεσσήνης προανήγγειλε ο Γιώργος Αθανασόπουλος, καθώς ,όπως είπε, εγκρίθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών το αίτημα για έκτακτη χρηματοδότηση 155.000 ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών.

Το κλειστό ως γνωστόν έχει μεγάλο πρόβλημα με τη στεγανότητα στην οροφή και πλέον θα γίνουν έργα ώστε να λυθεί οριστικά το χρόνιο πρόβλημα.
Σύμφωνα με το δήμαρχο Μεσσήνης, το ποσό θα αφορά για αποκατάσταση της οροφής, μόνωση και υδρορροές, καθώς και για ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις με νέο φωτισμό στο γήπεδο. Ακόμα θα αντικατασταθούν τμήματα του παρκέ που έχουν πρόβλημα, ενώ θα γίνει και μια μίνι ενεργειακή αναβάθμιση με την εγκατάσταση ηλιακού συλλέκτη.
Ο κ. Αθανασόπουλος σχολιάζοντας αυτές τις παρεμβάσεις είπε μεταξύ άλλων ότι: “Είχαμε δει τα προβλήματα από την πρώτη στιγμή, αλλά δεν μείναμε στο να κάνουμε πυροσβεστικές κινήσεις και να χαλάμε κάποια χρήματα που δεν πιάνουν τόπο. Γιατί είχαν γίνει τα προηγούμενα έτη παρεμβάσεις των 5 και 10 χιλιάδων ευρώ, αλλά το αποτέλεσμα ήταν μηδενικό, γιατί ακριβώς χρειαζόταν μια μεγάλη παρέμβαση. Κάναμε υπομονή γιατί περιμέναμε ότι το υπουργείο θα ανταποκριθεί στο δίκαιο αίτημά μας”.

Ικανοποίηση στον Αριστόδημο

Η παραπάνω εξέλιξη χαροποιεί ιδιαίτερα τους ανθρώπους του Αριστόδημου, με το σύλλογο της πάλης να τονίζει ότι το κλειστό γυμναστήριο της Μεσσήνης θα γίνει πλέον ασφαλές και λειτουργικό για τα επόμενα χρόνια και καταλήγει: “Τώρα είναι η σειρά των σωματείων, αθλητών και γονέων να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή, με υπομονή, κατανόηση και συνεργασία ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές το γρηγορότερο δυνατό.