Παρασκευή, 05 Φεβρουάριος 2021 14:36

Δυναμικό παρών εκατοντάδων αθλητών και προπονητών στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα (φωτό-βίντεο)

Γράφτηκε από τον

Η καρδιά του αθλητισμού χτύπησε έντονα στο Σύνταγμα σήμερα (5/2), με εκατοντάδες αθλητές και προπονητές να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο με αίτημα την επανέναρξη των πρωταθλημάτων.

Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός βρίσκεται στον "πάγο" εδώ μήνες και αθλητές και προπονητές δεν άντεξαν άλλο. Φρόντισαν λοιπόν με δυναμικό - αλλά ειρηνικό - τρόπο να ζητήσουν το αυτονόητο: Την επανέναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Εκατοντάδες αθλητές και προπονητές έδωσαν - όπως αναμενόταν - δυναμικό παρών στο Σύνταγμα στο συλλαλητήριο που οργανώθηκε και με σύνθημα "Ο αθλητισμός είναι ζωή, στηρίξτε τον τώρα" ζήτησαν για ακόμα μία φορά - πιο οργανωμένα από ποτέ όμως τώρα - από την Πολιτεία να τους δώσει το δικαίωμα να επιστρέψουν στα γήπεδα.

Σε μία εποχή που αθλητές και προπονητές να αντιμετωπίζουν σοβαρό βιοποριστικό πρόβλημα, την στιγμή που η θετικότητα στον κορονοϊό στα τεστ που έχουν γίνει δεν ξεπερνά το 0,5%, οι αθλητές ζήτησαν να εισακουστούν, πετώντας το μπαλάκι στην Πολιτεία, ελπίζοντας ότι αυτή την φορά θα εισακουστούν.

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ