Δευτέρα, 10 Ιανουάριος 2022 18:17

Σκέψεις για χαλάρωση των περιορισμών στα γήπεδα

Γράφτηκε από τον

Οι αποφάσεις θα ληφθούν μετά από εισήγηση της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων που συνεδριάζουν την Τετάρτη. Αύριο αναμένεται να έχουν την πρώτη προκαταρκτική σύσκεψη για το θέμα χαλάρωσης των μέτρων.

Ξεκίνησαν οι πρώτες συζητήσεις για την χαλάρωση των μέτρων που ελήφθησαν μετά τα Χριστούγεννα και ισχύουν έως την Κυριακή 16 Ιανουαρίου, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό μαγκαζίνο του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ 100,3. Στο «τραπέζι» βρίσκονται δύο βήματα χαλάρωσης των περιορισμών:
Αύξηση της πληρότητας στα γήπεδα, ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες περισσότερα από χίλια άτομα (εμβολιασμένοι/νοσήσαντες).
Επαναφορά της μουσικής στην εστίαση και τη διασκέδαση, αλλά με όλους τους πελάτες καθιστούς και κλείσιμο των καταστημάτων στις 12.00 το βράδυ.
Οι αποφάσεις θα ληφθούν μετά από εισήγηση της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων που συνεδριάζουν την Τετάρτη. Αύριο Τρίτη αναμένεται να έχουν την πρώτη, άτυπη σύσκεψη για το θέμα της χαλάρωσης των μέτρων.
Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες του ΣΚΑΪ, στελέχη της επιτροπής θα επιθυμούσαν τα μέτρα να παραταθούν για μια ακόμα εβδομάδα έως τις 23 Ιανουαρίου.

Πηγή: www.sport-fm.gr