Τρίτη, 11 Ιανουάριος 2022 16:43

Κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα μέτρα στα γήπεδα: «Πρόωρο να μιλήσουμε για χαλάρωση»

Γράφτηκε από τον
Κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα μέτρα στα γήπεδα: «Πρόωρο να μιλήσουμε για χαλάρωση»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου μιλώντας στον ΣΚΑΪ δεν άφησε πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για χαλάρωση των μέτρων στα γήπεδα.

Όλα δείχνουν πως τα μέτρα στα γήπεδα θα πάρουν παράταση. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου μιλώντας στον ΣΚΑΪ και τους «Αταίριαστους» δεν άφησε πολλές ελπίδες για να αρθεί ή έστω να… χαλαρώσει το μέτρο της πληρότητας 10% στα γήπεδα με «ταβάνι» τα 1.000 άτομα.
«Η κυβέρνηση δεν κάνει προτάσεις στις επιτροπές των ειδικών. Περιμένουμε τις εισηγήσεις τους δεδομένης και της κατάστασης στο σύστημα υγείας. Κάθε εβδομάδα θα αξιολογούνται τα μέτρα. Το πλαίσιο είναι σταθερό: η προστασία της δημόσιας υγείας και η λειτουργία του οικονομικού και κοινωνικού βίου. Να περιμένουμε αύριο τις ανακοινώσεις. Είναι πρόωρο να μιλήσουμε για χαλάρωση και κυρίως να εκπέμψουμε αυτό το μήνυμα. Δεν αποκλείω σημειακά να γίνουν κάποια πράγματα. Πάντα οι εισηγήσεις της επιτροπής λαμβάνονται πολύ σοβαρά από την κυβέρνηση», τόνισε.
Υπενθυμίζεται πως τα μέτρα είχαν αρχική ισχύ ως τις 16 Ιανουαρίου, αλλά δεδομένου ότι τα επιδημιολογικά δεδομένα δεν έχουν βελτιωθεί, με τον αριθμό των κρουσμάτων σταθερά υψηλό, φαίνεται πως θα υπάρξει παράτασή τους.

Πηγή: www.sport-fm.gr