Τετάρτη, 16 Μάρτιος 2022 18:51

ΜΑΖΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: Συναντήσεις για τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ

Γράφτηκε από τον

Πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα το βράδυ συναντήσεις των υπεύθυνων του Αθλητικού Οργανισμού με τους εκπροσώπους των ομάδων που δήλωσαν συμμετοχή στα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

Μετά από δύο χρόνια ο Αθλητικός Οργανισμός του δήμου Καλαμάτας θα διοργανώνει τη φετινή χρονιά τα πρωταθλήματα μαζικού αθλητισμού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.
Λόγω του κορονοϊού οι παραπάνω διοργανώσεις είχαν σταματήσει τα δύο προηγούμενα χρόνια, όμως πλέον τα πράγματα είναι καλύτερα και έτσι η διοίκηση του Αθλητικού Οργανισμού γνωστοποίησε την επανέναρξη τους. Προχθές το βράδυ έγιναν ξεχωριστά για κάθε άθλημα οι συναντήσεις ώστε να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής και να εντυπωθούν οι αλλαγές στις προκηρύξεις. Στη συνέχεια οι προκηρύξεις θα δοθούν στις ομάδες και θα ακολουθήσουν οι κληρώσεις και μετά θα ανακοινωθεί η ημερομηνία έναρξης των πρωταθλημάτων. Στόχος των διοργανωτών είναι τα πρωταθλήματα να αρχίσουν προς το τέλος Μαρτίου ή στις αρχές Απριλίου.
Τους εκπροσώπους των ομάδων υποδέχτηκαν στα γραφεία του Αθλητικού Οργανισμού, στο δημοτικό στάδιο Καλαμάτας, ο πρόεδρος Τάκης Βασιλόπουλος και οι γυμναστές Θανάσης Τσούκλερης και Βασίλης Κοσυφολόγος, που είναι οι υπεύθυνοι για τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων

Η συνάντηση για το μπάσκετ

Πρώτη έγινε η συνάντηση με τους εκπροσώπους των ομάδων μπάσκετ, οι οποίες μεταξύ άλλων ζήτησαν στην κατάσταση με τους αθλητές να αναγραφούν 30 αθλητές, από 20 που ίσχυε τα προηγούμενα χρόνια και τα ημίχρονα να έχουν διάρκεια 10 και όχι 8 που επίσης ίσχυε τις περασμένες χρονιές.
Στη συνάντηση έδωσαν το παρών οι Κωνσταντίνος Παναγόπουλος (Old Stars), Κωνσταντίνος Κριαράς (Αστυνομία), Γιώργος Μήλας (Γεωπόνοι), Γιώργος Γυφτέας (Λιμανίσιοι) και Παύλος Δραγουμάνος (Υαλοτεχνική/Βασιλόπουλος). Συμμετέχουν ακόμη οι ομάδας Υγειονομικοί, Καρέλιας, Αστραπή και Πολιτικοί μηχανικοί, όμως δεν είχαν εκπρόσωπο στη συνάντηση.

Η συνάντηση για το ποδόσφαιρο

Αμέσως μετά έγινε η συνάντηση με τους εκπροσώπους των ομάδων ποδοσφαίρου, όπου ακούστηκαν διάφορες απόψεις σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγή των αγώνων, με τη συμμετοχή των αθλητών, την ηλικία, για τη συμμετοχή εν ενεργεία παικτών.
Επίσης έγινε πρόταση για τη διεξαγωγή αγώνων κυπέλλου, στο οποίο συμφώνησαν οι περισσότερες ομάδες να γίνει. Θα ξεκινήσει πριν τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος και θα είναι αγώνες νοκ-άουτ. Μέχρι την Παρασκευή 18 Μαρτίου έχουν οι δικαίωμα όποιες ομάδες επιθυμούν να λάβουν μέρος στο κύπελλο. Από εκεί και μετά θα βγει η προκήρυξη και θα οριστεί η ημερομηνία έναρξη κυπέλλου και πρωταθλήματος.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι Νίκος Σπυρόπουλος (πιθανό όνομα No name), Φώτης Σπυρόπουλος (Υαλοτεχνική/Βασιλόπουλος), Θανάσης Παπαβασιλόπουλος (Παμπ 47), Δημήτρης Μαυροειδής (Auto service Μαυροειδής), Δημήτρης Παπαγεωργόπουλος (Ουρανοκατέβατοι), Παντελής Τσιγαρίδης (ΚΤΕΛ Ν. Μεσσηνίας), Βασίλης Πρωτόπαπας (No pasaran), Μιχάλης Γεωργιόπουλος (Route 66), Στέλιος Παπαδόπουλος (Τιτανομπαμπάδες), Ιλιριαν Λούτα (Καλημέρα καφέ), Παναγιώτης Βεργινάδης (Μηχανικοί/Επαγγελματίες) και Κώστας Ζαφειρίου (Μπαρτσελιώμα).