Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 15:17

Συνάντηση για κύπελλο και πρωτάθλημα μαζικού αθλητισμού

Γράφτηκε από τον
Συνάντηση για κύπελλο και πρωτάθλημα μαζικού αθλητισμού

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη η πρώτη συνάντηση για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος και του κυπέλλου ποδοσφαίρου μαζικού αθλητισμού.

Στη συνάντηση που έγινε στα γραφεία του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας, οι υπεύθυνοι για τις διοργανώσεις ποδοσφαίρου και μπάσκετ Θανάσης Τσούκλερης και Βασίλης Κοσυφολόγος υποδέχτηκαν εκπροσώπους των ομάδων ποδοσφαίρου και συζήτησαν σχετικά με τη διεξαγωγή των φετινών ποδοσφαιρικών διοργανώσεων.
Τα θέματα που απασχόλησαν τη συζήτηση αφορούσαν στους όρους διεξαγωγής του κυπέλλου και του πρωταθλήματος, ώστε να συμπεριληφθούν στις προκηρύξεις.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε χωρίς να παρθούν οριστικές αποφάσεις σχετικά με το πως θα γίνουν οι διοργανώσεις του ποδοσφαίρου. Αυτό θα ξεκαθαρίσει σε επόμενη συνάντηση που θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες.
Οι διοργανώσεις του ποδοσφαίρου θα ξεκινήσουν στις 20 Μαρτίου και η αρχή θα γίνει με τους αγώνες κυπέλλου και μετά θα ακολουθήσουν τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, όπως έγινε και την περσινή χρονιά.
Οι ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα, μέχρι στιγμής είναι οι Route 66, Μπαρτσελιώμα, No name fc/Κ. ΚΟΥΜΑΝΗΣ ΑΒΕΕ,ΚΤΕΛ, Ουρανοκατέβατοι, Τιτανομπαμπάδες, Λογιστές Μεσσηνίας, Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος, Τούμπα Λίμπρε και No pasaran.
Ποιες θα είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος θα ξεκαθαρίσει αμέσως μετά την οριστικοποίηση των κανόνων διεξαγωγής, που θα γίνουν γνωστοί με την προκήρυξη.
Σε ότι αφορά τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος μπάσκετ, η συνάντηση με τους εκπροσώπους των ομάδων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη φετινή διοργάνωση θα γίνει μέσα στο επόμενο διάστημα. Οσο για την έναρξη των παιχνιδιών, αυτό αναμένεται να γίνει μετά το Πάσχα.