Τετάρτη, 28 Ιούνιος 2023 12:49

Στις 13-15 Οκτωβρίου το Navarino Challenge

Γράφτηκε από τον

Η καλύτερη διοργάνωση αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα, όπως έχει ανακηρυχθεί τα τελευταία χρόνια, το Navarino Challenge, επιστρέφει για 11η χρονιά στις 13-15 Οκτωβρίου 2023, στην Costa Navarino και την Πύλο.

Με το μήνυμα «ο αθλητισμός ενώνει» και ακολουθώντας τον σκοπό του Ολυμπιακού Κινήματος, το Navarino Challenge θα συγκεντρώσει για ακόμα μία χρονιά, ανθρώπους όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων, ερασιτέχνες και επαγγελματίες συμμετέχοντες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε ένα πλούσιο πρόγραμμα με αθλητικές δραστηριότητες για όλα τα γούστα φιλοξενώντας τους επισκέπτες του στα ξενοδοχεία W Costa Navarino, The Westin Resort Costa Navarino και The Romanos, a Luxury Collection Resort.
Μαζί με τον Ελληνοαμερικανό υπερμαραθωνοδρόμο Κωνσταντίνο Καρνάζη, τον πρεσβευτή πλέον του ελληνικού τουρισμού, αλλά και δεκάδες Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες, η φετινή διοργάνωση θα προωθήσει την αξία της συμμετοχής και όχι της νίκης, χωρίς ανταγωνισμό με περισσότερες από 40 δραστηριότητες και Ολυμπιακά αθλήματα. Παράλληλα, με το τρίπτυχο #eatwell #runwell #livewell και την αναγνώριση ως καλύτερο πρόγραμμα ευεξίας στην Ευρώπη θα προωθήσει την άσκηση και τη σωστή διατροφή, προβάλλοντας τα οφέλη της Μεσσηνιακής διατροφής.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι το 2022 το Navarino Challenge είχε περισσότερες από 3.000 συμμετοχές, όλων των ηλικιών, από βρέφη έως υπερήλικες αλλά και δυνατοτήτων, καθώς και πάνω από 20 αθλητές ΑΜΕΑ.