Τρίτη, 28 Μαϊος 2024 14:26

Η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στην εκδήλωση του Αστέρα Καλαμάτας για το μπούλινγκ

Γράφτηκε από τον
Η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στην εκδήλωση του Αστέρα Καλαμάτας για το μπούλινγκ

Αντιπροσωπεία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ αποτελούμενη από τον πρόεδρο της Ενωσης Σταύρο Κουκάκη, τον γενικό γραμματέα Θανάση Μακαρούνη και το μέλος του Δ.Σ. Νίκο Κυριακουλάκο, έδωσαν το "παρών" στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Αστέρας Καλαμάτας με θέμα: «Το φαινόμενο του εκφοβισμού «Bullying” – Ο ρόλος του αθλητισμού».

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε το Σάββατο στον πολυχώρο Επιχειρηματικότητας και Πολιτισμού «House By Phaos» στην Καλαμάτα. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο αθλητικός ψυχολόγος Γιάννης Ζαρώτης, ενώ τιμήθηκε από τον Αστέρα Καλαμάτας, ο πολύπειρος μπασκετμπολίστας Μιχάλης Πελεκάνος για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.
"Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στον Αστέρα Καλαμάτας για την πρωτοβουλία αυτή, καθώς το bullying είναι καθημερινό θέμα και απασχολεί ολόκληρη την κοινωνία και όπως αναπτύχθηκε και από τον κ. Ζαρώτη, ο Αθλητισμός μπορεί να βοηθήσει σημαντικά προς την κατεύθυνση αυτή", αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και προσθέτει: "Το θέμα από μόνο του είναι εξαιρετικά επίκαιρο, καθώς αφορά την οικογένεια, το σχολείο, τον Αθλητισμό και η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ., στα πλαίσια της εξωστρέφειας της, προτίθεται να κάνει μία ανάλογη μεγάλη εκδήλωση στις αρχές της επόμενης αγωνιστικής περιόδου για όλες τις ομάδες καλαθοσφαίρισης της ευρύτερης περιοχής".