Τετάρτη, 18 Μάρτιος 2015 14:56

Brooke Shields: Δείτε τη να κάνει σερφ στην Κόστα Ρίκα (φωτογραφίες)

Γράφτηκε από τον

Με απίστευτο σώμα δυο μήνες πριν κλείσει τα 50

 

Η 50χρόνη-σε δυο μήνες- Brooke Shields εθεάθη να κάνει σερφ αφήνοντας άφωνους τους θαμώνες της παραλίας όχι μόνο για τις ικανότητές της αλλά και για το γυμνασμένο κορμί της

Λίγες ώρες μετά από την κυκλοφορία στο διαδίκτυο των φωτογραφιών της Αμερικανίδας ηθοποιού Uma Thurman από τις διακοπές της στο St. Barts, οι οποίες δεν ήταν και τόσο κολακευτικές για εκείνη, οι φωτογραφίες μιας άλλης αγαπημένης σταρ, μεγαλύτερης σε ηλικία από τη Thurman, από τις δικές της διακοπές στην Κόστα Ρίκα, επιβεβαιώνουν αυτό που πάντα πιστεύαμε: Οτι τα αγαθά και τα καλά σώματα κόποις κτώνται.

Ο λόγος αυτή τη φορά για την ηθοποιό Brooke Shields, η οποία, αν και σε δυο μήνες κλείνει τα 50 της χρόνια, διαθέτει ένα σώμα που πολλές μικρότερές της κυρίες θα ήθελαν να είχαν. Η πανέμορφη Brooke εθεάθη να κάνει σερφ αφήνοντας άφωνους τους θαμώνες της παραλίας όχι μόνο για τις ικανότητές της αλλά και για το γυμνασμένο κορμί της.

Για αυτό και ξαναλέμε ότι η απογοητευτική εμφάνιση της 44χρονης Thurman δεν έχει να κάνει με την ηλικία της αλλά με το διαζύγιο που μάλλον έχει πάρει η αγαπημένη, κατά τα άλλα ηθοποιός, από τη γυμναστική. 

Πηγή: protothema.gr