Παναγιώτης Πρεζεράκος

Παναγιώτης Πρεζεράκος

Με ποδόσφαιρο συνεχίζονται σήμερα οι αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις με την ονομασία “19α Δημάκεια”, που πραγματοποιούνται στο αθλητικό κέντρο “Παναγιώτης Αλάμαρας” στα Κερασούλια των Πηγών Αλαγονίας και διοργανώνει ο Δημάκειος Εκπαιδευτικός Αθλητικός Ομιλος “Ο Ταΰγετος”.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν από τη Δευτέρα οι ποδοσφαιριστών των τμημάτων Κ17 και Κ20 της Καλαμάτας, όπου ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Την Τετάρτη 24 Αυγούστου θα διεξαχθούν οι κληρώσεις των τοπικών πρωταθλημάτων και του κυπέλλου όπως αποφάσισε η διοίκηση της ΕΠΣ Μεσσηνίας σε συμβούλιο που πραγματοποίησε τη Δευτέρα το βράδυ.

Ο Γιάννης Σακελλαρόπουλος είναι από σήμερα ο νέος προπονητής του Μεσσηνιακού, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση της, η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου.

Τη φανέλα του Ολυμπιακού Ανάληψης θα φορούν και την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν άλλοι δύο ποδοσφαιριστές.

Τρίτη, 09 Αύγουστος 2022 14:07

Στην Ομόνοια ο Βαβαρούτσος

Την πρώτη της μεταγραφή πραγματοποίησε χθες αργά το απόγευμα η Ομόνοιας, καθώς απέκτησε τον 27χρονο αμυντικό Βαγγέλη Βαβαρούτσο.

Την εστία του Πάμισου θα υπερασπίζεται και τη νέα αγωνιστική χρονιά ο Γιώργος Οικονομόπουλος.

Στο γήπεδο μπήκε χθες ο Α.Ο. Διαβολιτσίου και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ομάδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο στην κατηγορία, έχει αρχίσει να δημιουργεί ο Μιλτιάδης που επέστρεψε φέτος στην Α1 τοπική.

Δευτέρα, 08 Αύγουστος 2022 17:20

Το πάρε – δώσε της Α’ τοπικής

Τις προσπάθειες στελέχωσης του έμψυχου δυναμικού τους με ανανεώσεις και μεταγραφές συνέχισαν και την εβδομάδα που πέρασε οι ομάδες της Α’ τοπικής.

Σελίδα 1 από 127

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ