Σε επαφές με παίκτες που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους βρίσκονται οι άνθρωποι του Απόλλωνα Καλαμάτας.


Ο προπονητής Γιώργος Γρηγορόπουλος έχει εισηγηθεί στην διοίκηση να προχωρήσει στην ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού με 4 παίκτες τουλάχιστον έτσι ώστε η ομάδα να δυναμώσει και να διεκδικήσει την παραμονή της. Οι κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι αφορούν παίκτες που αγωνίζονται στη μεσαία και την επιθετική γραμμή. Συγκεκριμένα στόχος είναι η απόκτηση επιτελικού μέσου, επιθετικού και μέσου. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές με παίκτες και ενδέχεται σήμερα ή ως αύριο να έχει οριστικοποιηθεί η μια μεταγραφή.
Μάλιστα, η ενίσχυση κρίνεται αναγκαία μετά την αποχώρηση του Παντελή Πανταζή, αλλά και την απουσία για μεγάλο διάστημα του Νικήτα Κουπούζου. Ο τελευταίος έχει υποστεί ράγισμα στην κνήμη και του τοποθετήθηκε νάρθηκας στο αριστερό πόδι. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα απουσιάσει για περισσότερο από δύο μήνες.
Προχθές το απόγευμα, ο Απόλλωνας είχε κλείσει φιλικό με τον Κεραυνό, όμως λόγω της έντονης βροχόπτωσης αναβλήθηκε. 
Χθες το απόγευμα ξεκίνησε στο δημοτικό γήπεδο "Γιώργος Λουκαρέας" η προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εθνικό Μελιγαλά την ερχόμενη Κυριακή. Ο Γιώργος Γρηγορόπουλος δεν υπολογίζει στα πλάνα που ετοιμάζει για την πιο πάνω αναμέτρηση στους τραυματίες Νικήτα Κουπούζο και Δημήτρη Τσουλάκο (τράβηγμα στο δικέφαλο). Τραυματίας είναι και ο Στέλιος Κουτίβας, ο οποίος έχει θλάση στον προσαγωγό. Ήδη έχει ξεκινήσει πρόγραμμα αποκατάστασης, άλλα όπως φαίνεται είναι δύσκολο να βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του, για το κυριακάτικο ματς.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. Γράψτε το πρώτο σχόλιο.