Νίκη - πρόκριση πήραν χθες στην έδρα τους η Αχαϊκή, το Ζευγολατιό και ο Αστέρας Αμαλιάδας στις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής της α' φάσης του κυπέλλου Γ' εθνικής στο 3ο όμιλο.
Συγκριμένα, η Αχαϊκή επικράτησε του Φωστήρα 1-0, το Ζευγολατιό κέρδισε 3-1 τον Παναργειακό και ο Αστέρας Αμαλιάδας νίκησε 2-1 τον Παναρκαδικό.
Το 4ο παιχνίδι του ομίλου, αυτό ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Αιολικό ορίστηκε να διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη 14 του μήνα και θα ξεκινήσει στη 1 το μεσημέρι.
Η 3η αγωνιστική
Μετά από τα παραπάνω αποτελέσματα τα ζευγάρια που προέκυψαν για την 3η αγωνιστική είναι Ζευγολατιό - Νικητής Παναχαϊκή - Αιολικός και Αστέρας Αμαλιάδας - Αχαϊκή.
Οι δύο παραπάνω αγώνες έχουν προγραμματιστεί για την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, με ώρα έναρξης στις 2 μ.μ.
