Μια ακόμη νίκη, την 7η σε ισάριθμα ματς, πέτυχε η παιδική ομάδα της Καλαμάτας, η οποία το Σάββατο το πρωί κέρδισε με 6-0 τα Πράσινα Πουλιά, σε ματς που έγινε στο γήπεδο “Γ. Λουκαρέας” στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του παιδικού πρωταθλήματος.

Στο 20' ο Μαγκλάρας με απευθείας φάουλ σχεδόν από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για τα Πράσινα Πουλιά.

Στο 24' ο Τσιγαρίδης έκανε τη σέντρα στην περιοχή ο Ζώτος έγινε αποδέκτης της μπάλας και παρά την πίεση από αμυντικό γύρισε προς την εστία και με σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 29' ο Τσιγαρίδης από πλάγια μπήκε στην περιοχή απέφυγε έναν αμυντικό και έκανε τη συρτή σέντρα και ο Χριστόπουλος που κινήθηκε στην πορεία της μπάλας και με κοντινό σουτ "έγραψε" το 0-2. Στο 37' μπροστινή μπαλιά του Μυστριώτη για τον Λέση αυτός έκανε τη σέντρα και ο Δημόπουλος με πλασέ πέτυχε το 0-3. Στο 47' σέντρα του Τσιγαρίδη ο Δημόπουλος έκανε την κρρφωτή κεφαλιά για να αποκρούσει ο Σχινάς πέφτοντας στην αριστερή του γωνία. Στην επαναφορά ο Δημόπουλος έγινε αποδέκτης της μπάλας και τη γύρισε στον Κανανάι, ο οποίος σχεδόν από τη γραμμή της περιοχής έκανε το σουτ και στην πορεία της μπάλας κινήθηκε ο Χριστόπουλος και με συρτό σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 0-4. Στο 52' μπροστινή μπαλιά του Γιαννέλη για τον Δημόπουλο, αυτός έφτασε από τα πλάγια στην περιοχή και με ωραία σέντρα βρήκε στο πέναλτι σχεδόν τον Χριστόπουλο, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 0-5. Στο 68' από λάθος αμυντικού ο Αθανασόπουλος που κινήθηκε στην πορεία της μπάλας, έκανε την πάσα για τον Ψωρομύτη και αυτός με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-6.

Διαιτητής ήταν ο Γιαννακλής με βοηθό διαιτητή τον Τσαβλαρίδη, δεν προσήλθε ο β' βοηθός Καλτσούνης.

ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ: Σχινάς, Πατικόπουλος, Σαραντόπουλος, Μαγκλάρας, Δημητρακόπουλος, Αναγνωστάκης, Καρλής, Παπαδόπουλος, Μουζάκης, Σκιαδάς, Κούκα. Επαιξαν και οι Λαδουμάκης, Τζανετέας, Μιχαλάκης, Καραμήτσος, Κάρλος.

 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Φράγκος (46' Κοντογεώργης), Γιαννέλης (65' Θεοδωρόπουλος), Μυστριώτης, Οικονομέας (55' Σάλα), Δριμής, Δημόπουλος, Λέσης (41' λ.τρ. Δικαιουλάκος), Κανανάι, Χριστόπουλος (59' Ψωρομύτης), Ζώτος (58' Αθανασόπουλος), Τσιγαρίδης.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. Γράψτε το πρώτο σχόλιο.