Με ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε τη σεζόν ο Μιλτιάδης που επιβλήθηκε με 3-0 της Θύελλας Χαρακοπιού στο γήπεδο της Κορώνης και αναδείχθηκε και τυπικά πρωταθλητής Μεσσηνίας για τη σεζόν 2023-24.

Μάλιστα η ομάδα του Πύργου μετά και την ήττα του Παμίσου στον Κάμπο από τη Μάνη, τερμάτισε 15 βαθμούς πάνω από τη δεύτερη θέση! Πλέον ο Μιλτιάδης στρέφει την προσοχή του στα μπαράζ ανόδου που θα ακολουθήσουν και στο ματς της πρεμιέρας την Κυριακή με τον Πανγυθεατικό στο Γύθειο.

Είδε τον Πανγυθεατικό ο Καλόμαλος

Μάλιστα ο προπονητής των μελανόλευκων Γιώργος Καλόμαλος δεν έδωσε το “παρών” στο χθεσινό ματς με τη Θύελλα Χαρακοπιού, προτιμώντας να “κατασκοπεύσει” τον Πανγυθεατικό στον τελικό κυπέλλου
Λακωνίας.
Η ομάδα του Γυθείου έπαιξε στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣΜ Λακωνίας και ηττήθηκε 2-1 από τον ΠΑΣ Σπάρτη που κατέκτησε το τρόπαιο.
Στο χθεσινό ματς ο Μιλτιάδης με τον Γιάννη Σουρέλη στον πάγκο, έπαιξε με ορισμένες αλλαγές στην 11αδα, με το πρώτο ημίχρονο να λήγει δίχως σκορ.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Πύργου ανέβασε στροφές και έφτασε στο 11ο διπλό στη σεζόν.
Από την άλλη η Θύελλα Χαρακοπιού πάλεψε το παιχνίδι και ολοκλήρωσε μια χρονιά απόλυτα επιτυχημένη από τη στιγμή που κατόρθωσε να παραμείνει στην κατηγορία στην παρθενική της συμμετοχή σε αυτή.

Ανοιξε το σκορ ο Αθανασόπουλος

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Μπάρκας βρήκε στην περιοχή τον Αθανασόπουλο ο οποίος με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1, φτάνοντας τα 39 γκολ στη σεζόν!

Δύο γκολ ο Πολίμος

Στο 63’ ο Πολίμος που είχε μπει ως αλλαγή στο ημίχρονο στη θέση του Δημητρίου, ύστερα από ατομική ενέργεια και σουτ με το αριστερό έξω από την περιοχή έγραψε το 0-2.
Ο ίδιος παίκτης στο 66’ διαμόρφωσε το τελικό 0-3 με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσουλάκος, με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Φωτόπουλο.
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Νέγκογλου, Μαρκάκης (66’ Κωνσταντακόπουλος), Ορφανός, Κωστέας, Γουρνάς, Δουρούμης (66′ Πανταζόπουλος), Βασιλογιαννακόπουλος (72′ Μιχαλόπουλος), Αντωνίου, Ηλιόπουλος (72′ Τομαράς), Κουτσολίας, Πανταζής (66′ Μωράκης).
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Παπανικολός, Μπολούν (46′ Γεωργιόπουλος), Τάρλεβ, Σταθόπουλος (66′ Φρίτζιλας), Μπουτσικάκης, Δημητρίου (46′ Πολίμος), Κατσιώλης, Αν. Τσόπελας (66′ Χρονόπουλος), Αθανασόπουλος, Μπάρκας (78′ Παναγιωτόπουλος), Σαραντόπουλος.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. Γράψτε το πρώτο σχόλιο.