Μετά τη Μαρκό (2-0), τα Χανιά (1-2) και την Ηλιούπολη (5-0), η Καλαμάτα θέλει να κερδίσει την Κυριακή και τον Ολυμπιακό Β’, συμπληρώνοντας καρέ επιτυχιών στον β’ όμιλο της Super League 2.
Κάτι που θα της επιτρέψει να μείνει στην κορυφή και ενδεχομένως να αυξήσει τη διαφορά από τους διώκτες της, που έχουν επίσης εκτός έδρας αποστολές. Ο Πανιώνιος με τη Μαρκό και η Καλλιθέα με τα Χανιά.
Το ματς του Ολυμπιακού Β’ με την Καλαμάτα θα ξεκινήσει στις 2 το μεσημέρι και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Action 24, που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος. Είναι η πρώτη φορά που θα μεταδοθεί φέτος παιχνίδι της Καλαμάτας, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους Μεσσήνιους φιλάθλους να την παρακολουθήσουν.
Η Καλαμάτα πηγαίνει στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη με τη ψυχολογία στα ύψη, έπειτα από το αλάνθαστο ξεκίνημα με τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Θα έχει πάντως απέναντι της έναν αντίπαλο, που είναι αήττητος έχοντας δύο νίκες με Ελλάδα Σύρου και Χανιά και μια ισοπαλία με τον Πανιώνιο.
Η ομάδα της Νέας Σμύρνης «στραβοπάτησε» εκεί στην πρεμιέρα και είναι σημαντικό για τη «Μαύρη Θύελλα» να περάσει από μια έδρα, που ο ανταγωνιστής της έχασε βαθμούς. Η μεσσηνιακή ομάδα διαθέτει με εννέα γκολ την κορυφαία επίθεση και στους δύο ομίλους της Super League 2, ενώ έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της στο πρώτο 20λεπτο.
Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βρει δίχτυα επίσης και στους τρεις αγώνες, αλλά δεν έχουν την ίδια παραγωγικότητα. Για την ακρίβεια πετυχαίνουν ένα γκολ σε κάθε παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά έχουν ήδη 7 βαθμούς και μοιράζονται με τον Πανιώνιο τη 2η θέση.
Η Καλαμάτα, ο Πανιώνιος και ο Ολυμπιακός Β’ είναι οι τρεις αήττητες ομάδες του ομίλου, με τη «Μαύρη Θύελλα» να είναι η μόνη που έχει το απόλυτο.
Το ζητούμενο πλέον είναι να υποχρεώσει την ομάδα του Βαλμπουενά και του Σιόβα στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα και να συνεχίσει σε θέση οδηγού στην κούρσα του β’ ομίλου.
Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα και στη συνέχεια ο Αλέκος Βοσνιάδης θα ανακοινώσει την αποστολή.
Η 4η αγωνιστική στον β’ όμιλο ξεκινά σήμερα με το ματς της Ηλιούπολης με το Αιγάλεω, που είναι ουραγοί και δίχως νίκη. Την Κυριακή θα διεξαχθούν τα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια.
Στα αξιοσημείωτα ότι τα τρία θα κάνουν σέντρα στις 2 το μεσημέρι. Εκτός από το Ολυμπιακός Β’ – Καλαμάτα, αυτή την ώρα θα ξεκινήσουν και οι αγώνες της Μαρκό με τον Πανιώνιο και των Χανίων με την Καλλιθέα.
Μία ώρα νωρίτερα θα γίνει η σέντρα στην Ερμούπολη, εκεί όπου η Ελλάδα Σύρου φιλοξενεί τον Παναργειακό, με τις δύο ομάδες να αναζητούν το πρώτο τους τρίποντο.
Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στον β’ όμιλο της Super League 2:
Σάββατο
Ηλιούπολη – Αιγάλεω, 4 μ.μ.
Κυριακή
Ελλάς Σύρου – Παναργειακός, 1 μ.μ.
Μαρκό – Πανιώνιος, 2 μ.μ. (Athletiko.gr)
Χανιά – Καλλιθέα, 2 μ.μ.
Ολυμπιακός Β’ – Καλαμάτα, 2 μ.μ. (Action 24)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 3 αγώνες)
1. Καλαμάτα 9-1 9
2. Πανιώνιος 5-2 7
. Ολυμπιακός Β’ 3-1 7
4. Καλλιθέα 3-2 6
-. Μαρκό 2-2 6
6. Παναργειακός 3-5 2
7. Χανιά 2-5 1
-. Ελλάς Σύρου 1-3 1
-. Αιγάλεω 2-3 1
-. Ηλιούπολη 1-7 1
