Την πρώτη του μεταγραφή στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου ολοκλήρωσε ο Α.Ο. Καλλιθέας, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον Ρήγα Χότζα.
Πρόκειται για τον 22χρονο αριστερό φουλ-μπακ, που αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας, ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.
Η μεταγραφική ενίσχυση αναμένεται να έχει και συνέχεια τις προσεχείς ημέρες, καθώς στόχος του συλλόγου της Καλλιθέας είναι να παρουσιαστεί αισθητά βελτιωμένος στο δεύτερο μισό της σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.
Μετά από 13 αγωνιστικές, ο Α.Ο. Καλλιθέας βρίσκεται στην προτελευταία (15η) θέση του βαθμολογικού πίνακα με 4 βαθμούς και ευελπιστεί ότι οι κινήσεις ενίσχυσης θα του δώσουν την απαραίτητη ώθηση για την αντεπίθεση στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
