Με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο η Θύελλα Μερόπης κατάφερε να «ξεκλειδώσει» την άμυνα του Πατίστα και να πάρει τους τρεις βαθμούς, επικρατώντας με 2-0, σε αναμέτρηση για την 20η αγωνιστική της Β’ Τοπικής.
Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού ο Ζάγουρας άνοιξε το σκορ στο γήπεδο του Δωρίου, ενώ στο 74’ ο Παναγιώτης Σουλαντίκας σφράγισε το τελικό αποτέλεσμα.
Με τη νίκη αυτή η Θύελλα μείωσε την απόσταση από τις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο, στους πέντε βαθμούς, έχοντας ωστόσο και ένα παιχνίδι λιγότερο, εκείνο απέναντι στον Ηρακλή που αναβλήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική
ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΡΟΠΗΣ: Παύλος Σουλαντίκας, Παντελόπουλος, Ζύλφο, Μαθιόπουλος, Δημητρόπουλος, Μαράι (88′ Μπουρίκας), Ρερρές (83′ Μπούζας), Παναγιώτης Σουλαντίκας, Ομέρι, Ζάγουρας, Κρεμύδας.
ΠΑΤΙΣΤΑ: Σταθόπουλος, Παναγόπουλος (37′ λ. τρ. Τσακαλάκος), Μανώλης, Κωνσταντινίδης, Νάσκος, Αλάμαρας, Αναστασόπουλος, Λεόντιος, Δημητρακάκος (71′ Παπαδέας), Αναστάσης Ντάβος, Ηλιόπουλος (46′ Αλέξανδρος Ντάβος).
