Η προσεχή Κυριακή αποτελεί μια ιστορική ημέρα για την πόλη της Καλαμάτας και τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας.

Μετά από 25 χρόνια αναμονής, η «Μαύρη Θύελλα» ετοιμάζεται να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, γεγονός που έχει προκαλέσει πρωτοφανή ενθουσιασμό και συγκίνηση στους φιλάθλους της.

Η πόλη αναμένεται να ζήσει στιγμές γιορτής, καθώς χιλιάδες φίλοι της ομάδας θέλουν να βρεθούν κοντά στην ομάδα για να πανηγυρίσουν την ιστορική επιτυχία και να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους προς τον πρόεδρο Γιώργο Πρασσά, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια στήριξε με συνέπεια και όραμα το εγχείρημα της επιστροφής της Καλαμάτας στην κορυφή.

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες έχουν εκφραστεί προβληματισμοί από ποδοσφαιριστές, παράγοντες και ανθρώπους των τοπικών ομάδων σχετικά με τον ορισμό αγώνων σε Α', Β' και Γ' Τοπική την ίδια ημέρα.

Όπως επισημαίνουν αρκετοί, η συγκεκριμένη Κυριακή είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για ολόκληρη την πόλη και θα ήταν ίσως προτιμότερο να υπάρξει μεταφορά της αγωνιστικής σε άλλη ημερομηνία, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους να συμμετάσχουν στη μεγάλη γιορτή.

Άλλωστε, όπως τονίζουν οι ίδιοι κύκλοι, τη φετινή χρονιά δεν υπάρχουν αγώνες μπαράζ για την ανάδειξη πρωταθλητή που θα διεκδικήσει άνοδο στη Γ’ Εθνική, γεγονός που θεωρούν ότι θα μπορούσε να διευκολύνει μια πιθανή αλλαγή στο πρόγραμμα.

Η συζήτηση που έχει ανοίξει κινείται εκφράζει την επιθυμία του ποδοσφαιρικού κόσμου της Μεσσηνίας να ζήσει ενωμένος μια ιστορική στιγμή για την Καλαμάτα.

Για πολλούς, η συγκεκριμένη ημέρα δεν αφορά μόνο μια ομάδα, αλλά ολόκληρη την πόλη και τους φιλάθλους που περίμεναν περισσότερα από δύο δεκαετίες για να δουν ξανά τη «Μαύρη Θύελλα» να επιστρέφει εκεί που ανήκει.

Και μέσα σε αυτό το κλίμα χαράς, ο κόσμος θέλει να βρεθεί δίπλα στην ομάδα, να πανηγυρίσει την επιτυχία και να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον άνθρωπο που πίστεψε στο όραμα και το έκανε πραγματικότητα: τον πρόεδρο Γιώργο Πρασσά.