Βαριά ήττα με 5-1 από τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Πύργος γνώρισε στο «Χ. Βιλαέτης» ο Μιλτιάδης, για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ του 4ου Ομίλου.
Η μεσσηνιακή ομάδα, που αγωνίζεται χωρίς βαθμολογικό άγχος έχοντας ήδη εξασφαλίσει την παραμονή της, βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ και δεν μπόρεσε να αντιδράσει απέναντι σε έναν αντίπαλο που «καιγόταν» για τη νίκη, γνωρίζοντας την τρίτη διαδοχική της ήττα.
Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 13’, όταν μετά από σέντρα του Δασκαλόπουλου από τα δεξιά, ο Φερεκίδης κοντρόλαρε και με σουτ νίκησε τον Παγκράτη για το 1-0. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο ΠΑΣ Πύργος διπλασίασε τα τέρματά του με κεφαλιά του Μακρή, ύστερα από σέντρα του Καλλέργη από τα αριστερά.

Στο 50’ ο Καλλέργης κέρδισε πέναλτι από τον Παγκράτη και ο Μπαρμπαρούσης, που ανέλαβε την εκτέλεσή του, ευστόχησε από τα 11 μέτρα, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
Στο 61' ο Μακρής βρήκε κάθετα τον Μούσια και αυτός με ιδανικό τελείωμα πλάσαρε εύστοχα για το 4-0.
Ο Μιλτιάδης κατάφερε να μειώσει στο 64’, με κεφαλιά του Στρέμπα, μετά από σέντρα του Χότζα από τα δεξιά.
Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κόκκορης, με πανέμορφο φαλτσαριστό πλασέ από τα 40 μέτρα.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ραφαήλ Τριανταφύλλου από την Αργολίδα, με βοηθούς τους Κωστάκη και Ιωάννη Ραφαηλίδη από τον ίδιο σύνδεσμο.

ΠΑΣ ΠΥΡΓΟΣ: Τσεκούρας, Μαρκόπουλος (46΄ Λυβιάκης), Μπέριος (46΄ Τσίγκρηλας), Φερεκίδης (66΄ Κιούσης), Πατάπης, Μούσια, Χαντί (59΄ Σέζαρ), Καλλέργης, Δασκαλόπουλος Μακρής, Μπαρμπαρούσης (66΄ Κόκκορης).
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Παγκράτης, Βαρελάς, Ταΐρης (58΄ Τσιγαρίδης), Κυρσανίδης (58΄ Ηλιόπουλος), Θώδης, Στρέμπας (81΄ Καναβός), Πολίμος, Τόλιας (58΄ Χότζα), Στασινόπουλος, Δημητρίου (72΄ Κουτσουρόπουλος), Τσιάτσιος.
