Μια ιδιαίτερη και συγκινητική ημέρα έζησαν το Σάββατο (30/05) ο ποδοσφαιριστής της Α.Ε. Μάνης, Γιάννης Τσόπελας και η αγαπημένη του Αναστασία Γαρουφαλλίδου.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Χριστού στην Καλαμάτα, ενώ παράλληλα τέλεσε και τη βάπτιση του γιου του, ο οποίος πήρε το όνομα Παναγιώτης.

Τα μυστήρια πραγματοποιήθηκαν παρουσία συγγενών, φίλων και αγαπημένων προσώπων του ζευγαριού. Κουμπάροι ήταν ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και η Ναταλία Καγκαράκη, ενώ νονοί του μικρού Παναγιώτη ήταν ο Θανάσης Πινδώνης – συμπαίκτης του Γιάννη Τσόπελα στη Μαύρη Θύελλα – και η Μαρία Φαντούση.

Ακολούθησε δεξίωση σε κτήμα στη Δυτική Παραλία Καλαμάτας, όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν τη χαρά της οικογένειας και να της ευχηθούν κάθε ευτυχία.

Το «παρών» έδωσαν συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, νυν συμπαίκτες του Γιάννη Τσόπελα στην Α.Ε. Μάνης, καθώς και πρώην συναθλητές του από την ποδοσφαιρική του διαδρομή, μέλη της διοίκησης του μανιάτικου συλλόγου και άνθρωποι του τοπικού ποδοσφαίρου, οι οποίοι ευχήθηκαν στους νεόνυμφους και στον μικρό Παναγιώτη υγεία, αγάπη και μια όμορφη οικογενειακή ζωή.