Έπειτα από έναν χρόνο παρουσίας στην Ομόνοια, ο Παναγιώτης Ντάκουρης επιστρέφει στον Παναθηναϊκό Καλαμάτας, ενισχύοντας ξανά την αμυντική γραμμή των «πρασίνων» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο 21χρονος αμυντικός είχε παραχωρηθεί την περασμένη σεζόν με τη μορφή δανεισμού στην Ομόνοια, όπου πραγματοποίησε σταθερές και αξιόπιστες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Α' Τοπικής, αποκτώντας πολύτιμες αγωνιστικές παραστάσεις και ωριμάζοντας ποδοσφαιρικά.

Πλέον επιστρέφει στο «τριφύλλι», με στόχο να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στην αμυντική γραμμή και να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η επιστροφή του δίνει ακόμη μία αξιόπιστη λύση στα μετόπισθεν, καθώς ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν.

Ο Ντάκουρης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τον Δαναό Καλαμάτας, αγωνίστηκε στη συνέχεια στη Δόξα και από τις αρχές του 2023 ανήκει στον Παναθηναϊκό, επιστρέφοντας πιο έμπειρος ύστερα από τη θετική παρουσία που είχε με τη φανέλα της Ομόνοιας.

Η ανακοίνωση των «πρασίνων» αναφέρει:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη δεύτερη μεταγραφή μας για την καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός, Ντάκουρης Παναγιώτης, επιστρέφει στην ποδοσφαιρική του οικογένεια.

Ο Παναγιώτης, με την εμπειρία του, το δυναμικό του στυλ και την ποιότητά του, θα βοηθήσει την ομάδα μας στους υψηλούς στόχους που έχουμε.

Παναγιώτη, καλωσόρισες στην ομάδα μας. Σου ευχόμαστε να έχεις υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.»