Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και τη συμμετοχή πλήθους πιστών γιορτάστηκε στο Διαβολίτσι η μνήμη του πολιούχου του χωριού, Αγίου Παντελεήμονα.

Μετά την πανηγυρική Θεία Λειτουργία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη περιφορά της ιερής εικόνας στους δρόμους του χωριού, σε κλίμα κατάνυξης και συγκίνησης. Μεταξύ εκείνων που είχαν την τιμή να κρατήσουν την εικόνα του Αγίου Παντελεήμονα κατά την περιφορά ήταν και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Διαβολιτσίου, Τάκης Αντωνακόπουλος και Αποστόλης Ντελής.

Η παρουσία των δύο ποδοσφαιριστών ανέδειξε για ακόμη μία φορά τον στενό δεσμό που συνδέει τον ιστορικό σύλλογο με την τοπική κοινωνία, αποδεικνύοντας πως ο Α.Ο. Διαβολιτσίου αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του χωριού, όχι μόνο στους αγωνιστικούς χώρους αλλά και στις σημαντικές θρησκευτικές και κοινωνικές εκδηλώσεις.