ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΤΟ «HORIZON BLU»
Σε μεσσηνιακό έδαφος και συγκεκριμένα στην Καλαμάτα βρίσκεται πλέον ο νέος πρόεδρος του Παμίσου, Γιάννης Γοζαδίνος, ο οποίος έφτασε από το Σικάγο ενόψει των προγραμματισμένων εκδηλώσεων που σηματοδοτούν την επίσημη έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου για τον ιστορικό σύλλογο.
Μετά την άφιξή του, ο ισχυρός άνδρας των «Νησιωτών» είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με στενούς συνεργάτες, συγγενείς και αγαπημένα του πρόσωπα σε δείπνο που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Horizon Blu», στην Παραλία της Καλαμάτας, σε ιδιαίτερα θερμό και οικογενειακό κλίμα.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γιάννης Γοζαδίνος μαζί με την σύζυγο και τη μητέρα του, ο αντιπρόεδρος του Παμίσου, Κωνσταντίνος Χριστοφιλόπουλος, μαζί με τη σύζυγο και τον γιο τους, καθώς και η κ. Μαρία, μητέρα του Γιώργου Πρασσά. Παρόντες ήταν επίσης ο ταμίας του συλλόγου, Παναγιώτης Καρύγιαννης, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Βασίλης Γεωργακλής και συγγενείς του προέδρου, σε μια βραδιά με έντονο οικογενειακό και φιλικό χαρακτήρα.
Η παρουσία του Γιάννη Γοζαδίνου στην Καλαμάτα σηματοδοτεί την έναρξη μιας σειράς επαφών και ενεργειών γύρω από τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς, με τον Πάμισο να συνεχίζει με υψηλές φιλοδοξίες και έντονη κινητικότητα σε όλα τα επίπεδα.
Μία ημέρα πριν από τον αγιασμό της ομάδας, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 2 Αυγούστου, έχει προγραμματιστεί η επίσημη παρουσίαση του κ. Γοζαδίνου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Μεσσήνης.
