Με ένα διήμερο γεμάτο μουσική, χορό και παραδοσιακή φιλοξενία, ο Π.Α.Ο. Καλλιθέας ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 45 χρόνια συνεχούς παρουσίας και προσφοράς στον αθλητισμό και την τοπική κοινωνία.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στις 5 και 6 Αυγούστου, η Καλλιθέα θα φορέσει τα γιορτινά της, καλώντας φίλους, κατοίκους και επισκέπτες σε δύο ξεχωριστές βραδιές με άφθονο κέφι.

Η αρχή θα γίνει την Τρίτη 5 Αυγούστου, στον χώρο της βρύσης, στην είσοδο του χωριού, όπου θα στηθεί ένα αυθεντικό παραδοσιακό γλέντι με ζωντανή μουσική, σουβλάκια, ποτό και ατελείωτο χορό σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα.

Η κορύφωση των εκδηλώσεων θα έρθει την Τετάρτη 6 Αυγούστου, στον χώρο του Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας, όπου θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο μεγάλο πανηγύρι του συλλόγου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει φαγητό, ποτό, πλούσια δώρα, χορό και διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τους Γιάννη Καψάλη, Εβίτα Σερέτη και Μάκη Τσίκο να αναλαμβάνουν το μουσικό πρόγραμμα και να υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά.

Οι προετοιμασίες βρίσκονται ήδη σε πλήρη εξέλιξη, με τη διοίκηση του Π.Α.Ο. Καλλιθέας, τους εθελοντές και όλους όσοι στηρίζουν διαχρονικά τον σύλλογο να εργάζονται καθημερινά, ώστε και οι φετινές εκδηλώσεις να ανταποκριθούν στις υψηλές προσδοκίες. Κάθε απόγευμα πραγματοποιούνται εργασίες στον χώρο του Δημοτικού Σχολείου, ενώ το κάλεσμα για εθελοντική συμμετοχή παραμένει ανοιχτό σε όσους επιθυμούν να συμβάλουν στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Με σύνθημα τη διασκέδαση, την παρέα και την παράδοση, ο Π.Α.Ο. Καλλιθέας προσκαλεί όλους να δώσουν το «παρών» στο καθιερωμένο καλοκαιρινό ραντεβού του χωριού, σε ένα μοναδικό, αυθεντικά... Καλλιθεώτικο γλέντι που υπόσχεται να μείνει αξέχαστο.