Με χαμηλούς τόνους, αλλά με μεγάλη διάθεση και όρεξη για δουλειά, ξεκίνησε χθες η προετοιμασία του Παπαφλέσσα Βλαχόπουλου ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2026-27, η οποία θα βρει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής.

Η νέα σεζόν συνοδεύεται από σημαντικές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό, καθώς μικρός αριθμός ποδοσφαιριστών παρέμεινε από το περσινό ρόστερ, το οποίο βρίσκεται ακόμη σε φάση διαμόρφωσης, ενώ στην άκρη του πάγκου βρίσκεται πλέον ο Δημήτρης Λίτσας.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός, άλλωστε, δεν έχει ολοκληρωθεί. Οι άνθρωποι του Παπαφλέσσα κινούνται για ακόμη 3-4 προσθήκες, με στόχο να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου που θα ανεβάσουν την ποιότητα του ρόστερ. Ιδιαίτερο βάρος έχει δοθεί στην ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Στο μεταξύ, ο Παπαφλέσσας προχώρησε σε δύο ακόμη κινήσεις με το βλέμμα και στο μέλλον, αποκτώντας τους Αντώνη και Θοδωρή Λίτσα. Πρόκειται για δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τον Τέλο Άγρα και θεωρούνται περιπτώσεις με προοπτική εξέλιξης.

Ο Αντώνης Λίτσας είναι 17 ετών, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Παπαφλέσσα Χώρας. Ο 16χρονος Θοδωρής Λίτσας αγωνίζεται ως μεσοαμυντικός και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ανήκε στον Α.Ο. Στενωσιάς, ενώ αποτελεί βασικό στέλεχος της Μικτής Μεσσηνίας.

Οι δύο νεαροί προστίθενται στις μεταγραφές των Βασίλη Αλεβίζου, Παναγιώτη Κυριόπουλου και Τάσου Παναγόπουλου, με τις κινήσεις ενίσχυσης να συνεχίζονται το επόμενο διάστημα.

Παράλληλα, υπό διαμόρφωση βρίσκεται το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων, μέσα από τις οποίες θα γίνει το απαραίτητο μοντάρισμα της νέας ομάδας. Ο καθιερωμένος αγιασμός έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ τοπικής.

Στον Παπαφλέσσα Βλαχόπουλου εύχονται η νέα ποδοσφαιρική χρονιά να κυλήσει με υγεία και χωρίς τραυματισμούς για όλες τις ομάδες της Μεσσηνίας.