Στο Αίγιο θα βρεθεί την Κυριακή ο Μιλτιάδης για να αντιμετωπίσει τον Παναιγιάλειο (6 μ.μ.) σε φιλικό ματς προετοιμασίας των δύο ομάδων ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής.
Οι γηπεδούχοι δεν θα ανταμώσουν με τη μεσσηνιακή ομάδα στη Γ’ εθνική, μιας και έχουν τοποθετηθεί στον 6ο όμιλο και στην πρεμιέρα μάλιστα παίζουν με την ιστορική Παναχαϊκή στο Αίγιο.
Ο Μιλτιάδης ξεκινά επίσης εντός έδρας τις υποχρεώσεις του στον 7ο όμιλο του πρωταθλήματος, κόντρα στον Α.Ο. Λουτρακίου.
Όσον αφορά το σημερινό φιλικό, είναι το 4ο για τον Μιλτιάδη και τρίτο εκτός έδρας. Στον Πύργο Τριφυλίας έχει παίξει μόνο με τον Πανθουριακό, τον οποίο νίκησε με 3-0. Εκτός έπαιξε ξανά με τον Πανθουριακό (0-0) και με τον Ερμή Κιβερίου (νίκη με 2-1).
