Την απόκτηση του Μουνάσε Αζάρια επισημοποίησε η Εράνη, ενισχύοντας το κέντρο της άμυνάς της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο 21χρονος Ζιμπαμπουανός κεντρικός αμυντικός συμμετείχε από την αρχή στην προετοιμασία της ομάδας των Φιλιατρών, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής και στα φιλικά παιχνίδια.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Αζάρια φόρεσε τη φανέλα του Α.Ο. Στενωσιάς, ενώ στη Μεσσηνία ήρθε για πρώτη φορά στο δεύτερο μισό της σεζόν 2024-25, όταν αγωνίστηκε στον Μεσσηνιακό και συνεργάστηκε με τον νυν τεχνικό της Εράνης, Φραγκίσκο Κεράνη.

Νωρίτερα είχε αγωνιστεί στη Ζάκυνθο με τη φανέλα του Α.Ο. Λεβάντε. Ο νεαρός αμυντικός αποτελεί ακόμη μία επιλογή για τα μετόπισθεν των «πρασίνων», προσθέτοντας δύναμη και αθλητικά προσόντα στην αμυντική γραμμή της ομάδας.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. Γράψτε το πρώτο σχόλιο.