Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για τη Θύελλα Μερόπης, η οποία ολοκλήρωσε τη σπουδαία προσθήκη του Αρτέμη Παλιά και παράλληλα ανακοίνωσε την επιστροφή του Βασίλη Διαγούπη.
Η απόκτηση του Παλιά αποτελεί μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές, αν όχι την πιο ηχηρή, στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής. Ο 39χρονος μεσοεπιθετικός αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας έπειτα από μία επιτυχημένη τριετία και αναμένεται να προσφέρει στη Θύελλα ποιότητα, εμπειρία και σημαντικές λύσεις στο δημιουργικό και εκτελεστικό κομμάτι.
Στη Μερόπη θα συναντήσει ξανά τον νέο τεχνικό της ομάδας, Σωτήρη Μπουραντώνη, με τον οποίο είχε συνεργαστεί τόσο στον Παναθηναϊκό Καλαμάτας όσο και στην ΑΕΚ Καλαμάτας. Ο πολύπειρος προπονητής γνωρίζει άριστα τις δυνατότητες και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Παλιά, γεγονός που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Κατά τη διάρκεια της πλούσιας ποδοσφαιρικής του διαδρομής, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, σε Θύελλα Χαρακοπιού, ΠΑΣ Ράχη, Α.Ο. Διαβολιτσίου, Ομόνοια Καλαμάτας, Ακρίτα Κορώνης και Μιλτιάδη.
Παράλληλα, στα «ασπρόμαυρα» επέστρεψε ο Βασίλης Διαγούπης, ενισχύοντας σημαντικά το κέντρο της άμυνας. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στον Εθνικό Μελιγαλά, με τον οποίο πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ τοπικής και την άνοδο στην Α’ κατηγορία.
Αυτή θα είναι η τρίτη θητεία του Διαγούπη στη Θύελλα Μερόπης, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει επίσης τις φανέλες του Ολυμπιακού Διαβολιτσίου και του Α.Ο. Διαβολιτσίου.
Με τις προσθήκες των Παλιά και Διαγούπη, η Θύελλα ανεβάζει αισθητά το επίπεδο του ρόστερ της, προσθέτοντας εμπειρία και ποιότητα τόσο στη μεσοεπιθετική όσο και στην αμυντική της γραμμή.
