PostΚοινοποίηση

Με νίκη ολοκλήρωσε τη σειρά των φιλικών αγώνων προετοιμασίας του ο Μιλτιάδης, πριν από την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων, επικρατώντας χθες εκτός έδρας με 1-0 του Αστέρα Βλαχιώτη.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Κώστας Ηλιόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο καταλογίστηκε για χέρι του Μιχελάκου έπειτα από σέντρα του Βαρελά.

Νωρίτερα, οι γηπεδούχοι είχαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους, όταν ο Μανωλάκος σούταρε από μακρινή απόσταση με την μπάλα να κατευθύνεται προς το «Γ», όμως ο Χάμος την ακούμπησε όσο χρειαζόταν, στέλνοντάς την στο δοκάρι και αποτρέποντας το γκολ.

Η ομάδα του Νίκου Κουρμπανά έκλεισε με θετικό αποτέλεσμα την περίοδο της προετοιμασίας και στρέφει πλέον την προσοχή της στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Το προσεχές Σάββατο θα υποδεχθεί την ενισχυμένη Παναχαϊκή στο γήπεδο του Πύργου Τριφυλίας, για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, σε μια αναμέτρηση νοκ-άουτ που θα αποτελέσει σημαντικό τεστ δυνάμεων.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ:  Τζίνας, Ζορμπάς, Τσακωνάκος, Μιχελάκος, Ανδρεανίδης, Ζαχαριάς, Κουβούσης, Λάτσης, Μανωλάκος, Σαραντόπουλος,, Κανελλάκης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μπραντίτσας, Στρατής, Μαλτέζος, Παναγάκος, Χελιώτης, Ρούσσος, Κοντάκος.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Χάμος, Μυρτάι, Στασινόπουλος, Βαρελάς, Κωνσταντινόπουλος, Μαυρόπουλος, Ταΐρης, Τζούροβιτς, Παπούλης, Τσέλιος, Ηλιόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Καλογερόπουλος, Πολίμος, Μπατζέλης, Παπαδόπουλος, Τσιγαρίδης, Κουτσουρόπουλος, Σαχινίδης, Κουρούβανης, Τόλιας.

PostΚοινοποίηση