PostΚοινοποίηση

Μία από τις προεκλογικές δεσμεύσεις της νέας διοίκησης της ΕΠΣ Μεσσηνίας περνά πλέον στην πράξη, μέσα από τη στενότερη συνεργασία με την ΠΑΕ Καλαμάτα και τη στήριξη των αναπτυξιακών τμημάτων της «Μαύρης Θύελλας».

Ο πρόεδρος της Ένωσης, Τάκης Βασιλόπουλος, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Καλαμάτα, Γιώργο Πρασσά, με τη συζήτηση να πραγματοποιείται σε εξαιρετικό και ιδιαίτερα φιλικό κλίμα. Οι δύο άνδρες επιβεβαίωσαν τις άριστες σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στις δύο πλευρές και έδωσαν τα χέρια για την παραχώρηση της χρήσης των εγκαταστάσεων του Αθλητικού Κέντρου της ΕΠΣ Μεσσηνίας στον Κορδία.

Συγκεκριμένα, τα τμήματα υποδομής, αλλά και η γυναικεία ομάδα της ΠΑΕ Καλαμάτα, θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του Κορδία για την κάλυψη των προπονητικών και αγωνιστικών τους αναγκών.

Πρόκειται για μία ουσιαστική κίνηση στήριξης προς την ΠΑΕ Καλαμάτα και ιδιαίτερα προς τα αναπτυξιακά της τμήματα, η οποία αποτυπώνει έμπρακτα τη διάθεση συνεργασίας ανάμεσα στην Ένωση και τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική εκπρόσωπο του νομού.

Παράλληλα, η συμφωνία ανοίγει τον δρόμο για ακόμη στενότερη σύμπραξη των δύο πλευρών, με κοινό γνώμονα την ανάπτυξη του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου και τη δημιουργία καλύτερων συνθηκών για τους νεαρούς αθλητές και τη γυναικεία ομάδα της «Μαύρης Θύελλας».

PostΚοινοποίηση