Σε μία ακόμη αξιόλογη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Μιλτιάδης, εντάσσοντας στο δυναμικό του τον Αντώνη Θεοδοσιάδη.
Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε κατά το δεύτερο μισό της περασμένης αγωνιστικής περιόδου στον Πανθουριακό, αποκτώντας παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Είχε ξεκινήσει τη σεζόν στον ΠΑΣ Πύργος, πριν μετακομίσει στη Θουρία τον περασμένο Ιανουάριο.
Ο Θεοδοσιάδης είναι γεννημένος το 2007 και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Μακεδονικού Κοζάνης. Ακολούθησαν η Α.Ε. Κοζάνης και ο Φ.Σ. Κοζάνης, ενώ στη συνέχεια εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.
Πρόκειται για έναν ταλαντούχο και εξελίξιμο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να προσφέρει λύσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή. Μάλιστα, στο παρελθόν είχε κληθεί και σε προπονήσεις της Εθνικής Κ16, επιβεβαιώνοντας τις προοπτικές και το ταλέντο του.
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έχει ήδη ενσωματωθεί στην ομάδα του Πύργου Τριφυλίας και πήρε χρόνο συμμετοχής στο εκτός έδρας φιλικό προετοιμασίας με τον Αστέρα Βλαχιώτη.
Με την απόκτησή του, ο Μιλτιάδης προσθέτει στο ρόστερ του έναν νεαρό παίκτη με ποιότητα, σημαντικές εμπειρίες για την ηλικία του και περιθώρια περαιτέρω εξέλιξης.
