Μια μεταγραφή που ανεβάζει την ποιότητα στον άξονα της μεσαίας γραμμής ολοκλήρωσε ο Πάμισος.
Ο Διονύσης Παπαδόπουλος φορά ξανά τα πράσινα έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στον Μιλτιάδη και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενισχύοντας την ομάδα της Μεσσήνης στη φετινή προσπάθειά της να διεκδικήσει τον τίτλο στην Α’ Τοπική.
Γέννημα θρέμμα του συλλόγου, ο 26χρονος μέσος αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά στους «Νησιώτες» και γνωρίζει καλά τι σημαίνει να φοράς τη φανέλα του Παμίσου. Ξέρει το DNA της ομάδας, το περιβάλλον και τις απαιτήσεις της, γεγονός που του επιτρέπει να ενταχθεί άμεσα στο αγωνιστικό πλάνο, χωρίς να χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.
Η διαδρομή του με τους «Νησιώτες» στο στήθος έχει συνδεθεί με σημαντικές επιτυχίες. Με το «τριφύλλι» στο στήθος πανηγύρισε τα πρωταθλήματα της Α’ Τοπικής τις περιόδους 2017-18 και 2019-20, που συνοδεύτηκαν από την άνοδο στη Γ’ Εθνική, ενώ στη συλλογή του βρίσκεται και το Κύπελλο Μεσσηνίας της σεζόν 2022-23. Τότε αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας που κατέκτησε το τρόπαιο, αγωνιζόμενος σε όλη τη διάρκεια του τελικού απέναντι στην Α.Ε. Μάνης, στον οποίο ο Πάμισος επικράτησε με 1-0.
Ο Παπαδόπουλος διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση και μπορεί να βοηθήσει στην κυκλοφορία της μπάλας και στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού. Έχει αγωνιστικές παραστάσεις από τη Γ’ Εθνική, τόσο με τη φανέλα του Παμίσου όσο και με εκείνη του Μιλτιάδη την τελευταία διετία. Πλέον επιστρέφει στη Μεσσήνη με περισσότερες εμπειρίες από την παρουσία του στην κατηγορία, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη συνεργασία του με τους «Νησιώτες», με τους οποίους διατηρεί ισχυρούς δεσμούς.
Στον Πάμισο θα συνεργαστεί εκ νέου με τον Νίκο Γεωργακλή, υπό τις οδηγίες του οποίου είχε αγωνιστεί την περίοδο 2023-24, στην τελευταία του σεζόν στην ομάδα πριν από τη μετακίνησή του στον Μιλτιάδη.
Η προηγούμενη κοινή τους παρουσία αποτελεί ένα ακόμη θετικό στοιχείο για την επιστροφή του, σε μια χρονιά με ξεκάθαρες πρωταγωνιστικές βλέψεις για τον σύλλογο της Μεσσήνης.
Ο Παπαδόπουλος πραγματοποιείται αυτή την ώρα την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Νίκου Γεωργακλή, ο οποίος πιάνει από σήμερα δουλειά.
