Στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή επέστρεψε ο Λυμπέρης Διονυσόπουλος, ενισχύοντας την επιθετική γραμμή της Εράνης.

Ο 40χρονος επιθετικός επιστρέφει στο μεσσηνιακό ποδόσφαιρο έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια, καθώς τον Οκτώβριο του 2024 είχε μετακινηθεί από τον Τέλο Άγρα στον Απόλλωνα Νέας Φιγαλείας. Πλέον, φορά ξανά τα πράσινα της Εράνης, στην οποία έχει αγωνιστεί και σε άλλες περιόδους της καριέρας του.

Πρόκειται για έναν φορ που αρέσκεται να παίζει με πλάτη στην εστία και να ανοίγει χώρους για τους συμπαίκτες του, προσθέτοντας εμπειρία και μία ακόμη επιλογή στη γραμμή κρούσης.

Τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Νέας Φιγαλείας, όπου είχε ιδιαίτερα παραγωγική παρουσία, σημειώνοντας συνολικά 35 γκολ. Μάλιστα, την περασμένη σεζόν συγκαταλέχθηκε στους κορυφαίους επιθετικούς του ηλειακού ποδοσφαίρου, μαζί με τον Γιώργο Μπαρμπαρούση του ΠΑΣ Πύργος.

Μετά την αποχώρησή του από τον Απόλλωνα, είχε ανακοινωθεί η απόκτησή του από τον Διγενή Χαριάς, που είναι νεοφώτιστος στην Α’ τοπική Ηλείας. Η παρουσία του εκεί, ωστόσο, αποδείχθηκε σύντομη, καθώς αποχώρησε και επέστρεψε στην Εράνη.

Στην πολυετή πορεία του έχει φορέσει επίσης τις φανέλες της Κυπαρισσίας, του Τέλου Άγρα, της Μεθώνης και του ΠΑΟ Καλού Νερού, ενώ στην Ηλεία έχει αγωνιστεί και στον Κένταυρο Μαγούλας.

Η επιστροφή του Διονυσόπουλου δεν αναμένεται να αποτελέσει την τελευταία προσθήκη για την ομάδα των Φιλιατρών, καθώς θα ακολουθήσει ακόμη μία, ίσως και δύο μεταγραφικές κινήσεις για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ.