Η ήττα στην Κόρινθο ανήκει πλέον στο παρελθόν για τον Μιλτιάδη, που επιστρέφει στον Πύργο Τριφυλίας με στόχο να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να προσθέσει τρεις βαθμούς στη συγκομιδή του. Αντίπαλός του την Κυριακή στις 4 μ.μ. θα είναι ο αήττητος Ερμής Κιβερίου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Νίκου Κουρμπανά γνώρισε την πρώτη της ήττα την περασμένη αγωνιστική, χάνοντας με 3-1 από την Κόρινθο εκτός έδρας. Προηγήθηκε η νικηφόρα πρεμιέρα με 1-0 απέναντι στον Α.Ο. Λουτρακίου και πλέον ο Μιλτιάδης θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, αξιοποιώντας την έδρα του και βελτιώνοντας την εικόνα του σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι.

Από την άλλη πλευρά, ο Ερμής Κιβερίου έρχεται στην Τριφυλία έχοντας συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς. Ξεκίνησε με το εντός έδρας 2-2 απέναντι στην Κόρινθο και συνέχισε με νίκη 3-1 επί του Πανθυρεατικού, παραμένοντας αήττητος μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Το ματς της Κυριακής θα είναι το πρώτο εκτός έδρας για τον Ερμή.

Ο τεχνικός του Μιλτιάδη δεν υπολογίζει και πάλι τους τραυματίες Σπύρο Βαρελά και Ηρακλή Κουρούβανη.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στον 7ο όμιλο της Γ’ εθνικής:

Κυριακή, 4 μ.μ.

Πανθυρεατικός – Αστέρας Αμαλιάδας

Μιλτιάδης – Ερμής Κιβερίου

Πανθουριακός – Ηρακλής Ξυλοκάστρου

Πέλοπας Κιάτου – ΠΑΣ Κόρινθος

Αστέρας Βλαχιώτη – Τέλλος Άγρας

Παναργειακός – Λουτράκι

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 2 αγώνες)

1. Ηρακλής Ξυλοκάστρου 6-2 6
2. Ερμής Κιβερίου 5-3 4
-. ΠΑΣ Κόρινθος 5-3 4
Πανθουριακός 2-1 4
5. Α.Ο. Λουτρακίου 2-1 3
-Αστέρας Αμαλιάδας 4-5 3
-. Πέλοπας Κιάτου 3-4 3
-. Μιλτιάδης 2-3 3
9. Παναργειακός 1-1 2
10. Αστέρας Βλαχιώτη 3-4 1
11. Τέλλος Άγρας 2-4 0
-. Πανθυρεατικός 1-5 0