ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΗΣ

Με τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής συνεχίζεται αυτό το διήμερο το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής Μεσσηνίας, όπου Α.Ε. Μάνης και Εράνη ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με 15 βαθμούς και ακολουθούν η Φοινικούντα με 14 βαθμούς. Ο Πάμισος και ο Μεσσηνιακός με 13 βαθμούς και η Θύελλα Χαροκοπιού με 12 βαθμούς.

Η Α.Ε. Μάνης υποδέχεται την Κυριακή τον Ακρίτα Κορώνης και με νίκη θα μείνει μόνη στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα, καθώς η Εράνη έχει ρεπό.

Οι διώκτες των πρωτοπόρων έχουν εκτός έδρας αποστολές αυτό το Σαββατοκύριακο. Η Φοινικούντα αντιμετωπίζει σήμερα τον 8ο της βαθμολογίας Παπαφλέσσα Χώρας, στο μοναδικό ματς που διεξάγεται Σάββατο.

Ο Πάμισος παίζει με την ουραγό και δίχως βαθμό Στενωσιά Ο Μεσσηνιακός θα φιλοξενηθεί από την Κυπαρισσία και η Θύελλα Χαρακοπιού από τον Εθνικό Μελιγαλά.

Το πρόγραμμα συμπληρώνουν οι αναμετρήσεις Α.Ε. Λογγάς – Α.Ε. Αβίας που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Βαλύρας και Μεθώνη – Ομόνοια.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής:

Σάββατο

Παπαφλέσσας Χώρας – Φοινικούντα
Γήπεδο Χώρας, 3 μ.μ.
Αράπης, Σαρρίδης, Μπαζίγος

Κυριακή

ΑΕ Μάνης – Ακρίτας Κορώνης
Γήπεδο Κάμπου, 3 μ.μ.
Κότσης, Σούντρης, Γεωργαντάς

Στενωσιά – Πάμισος
Γήπεδο Στενωσιάς, 3 μ.μ.
Αποστολόπουλος, Ζεϊμπέκης, Τομαράς

ΑΕ Λογγάς – ΑΕ Αβίας
Γήπεδο Βαλύρας, 3 μ.μ.
Κομπιλίρης, Γαλακούτης, Τίγκας

Κυπαρισσία – Μεσσηνιακός
Γήπεδο Κυπαρισσίας, 3 μ.μ.
Καυκάς, Κουρεντζής, Φωτόπουλος

Μεθώνη – Ομόνοια
Γήπεδο Μεθώνης, 3 μ.μ.
Καρβούνης, Μιχαλόπουλος Α., Τσοπανάκης

Εθνικός Μελιγαλά – Θύελλα Χαρακοπιού
Δημοτικό Στάδιο Μελιγαλά, 3 μ.μ.
Φλέσσας, Καρολεμέας, Αντωνόπουλος

Ρεπό: Εράνη

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 6 αγώνες)

1. Α.Ε. Μάνης 24-1 15
-. Εράνη 15-6 15
3. Φοινικούντα 11-2 14
4. Πάμισος 15-1 13
-. Μεσσηνιακός 7-3 13
6. Θύελλα Χαρακοπιού 12-2 12
7. Ακρίτας Κορώνης 13-8 10
8. Παπαφλέσσας Χώρας 8-5 8
9. Μεθώνη 7-7 6
10. Εθνικός Μελιγαλά 9-15 4
-. Α.Ε. Λογγάς 5-16 4
12. Κυπαρισσία 3-13 2
-. Α.Ε. Αβίας 4-18 2
14. Στενωσιά 1-14 0
-. Ομόνοια 2-25 0

*Η Θύελλα Χαρακοπιού έχει αφαίρεση ενός βαθμού λόγω τιμωρίας.
* Το ρεπό τους έχουν κάνει οι Πάμισος, Ομόνοια, Α.Ε. Μάνης, Παπαφλέσσας Χώρας, Μεθώνη και Κυπαρισσία.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. Γράψτε το πρώτο σχόλιο.