Κυριακή, 04 Οκτώβριος 2015 09:53

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Για την δεύτερη νίκη με Ηρακλή Ψαχνών

Γράφτηκε από τον

Μόλις έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής το ζητούμενο για την "Μαύρη Θύελλα" ήταν να αξιοποιήσει στο έπακρο τον παράγοντα έδρα στις δύο πρώτες αγωνιστικές και να μπει με έξι βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο βήμα έγινε την περασμένη Κυριακή στην νικηφόρο (1-0) πρεμιέρα με την Δόξα Νέας Μανωλάδας και σήμερα Κυριακή (4 μ.μ. γήπεδο Μεσσηνιακού) η "Μαύρη Θύελλα" θα αναζητήσει την δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη της απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών, ο οποίος κατά την διάρκεια της εβδομάδας ανακοίνωσε την απόκτηση 9 παικτών και θα έρθει ενισχυμένος στην Μεσσηνία.
Η Καλαμάτα λοιπόν θα επιδιώξει να κρατήσει τα θετικά στοιχεία του αγώνα της πρεμιέρας με την Δόξα και να διορθώσει τα λάθη της για να μπορέσει να πάρει αυτό που θέλει την Κυριακή, το οποίο δεν είναι άλλο από τους τρεις βαθμούς.
Αγωνιστικά, ο Κώστας Κλάδης θα έχει αυτή την φορά στην διάθεση του και τον νεοαποκτηθέντα Πιερ Καλαγκάνη, τον Λένγκα που εξέτισε την ποινή του, όχι όμως και τον τραυματία Χαλκιαδάκη που δεν υπολογίζεται για το Κυριακάτικο ματς.
Από εκεί και πέρα, θυμίζουμε πως την Τρίτη το βράδυ η συνάντηση του Ράλλη με τους Παπαγεωργίου και Ντάβαρη δεν οδήγησε σε συμφωνία. Ο Ράλλης εξακολουθεί λοιπόν να έχει τον πρώτο λόγο στις αποφάσεις και ο Κλάδης παραμένει στον πάγκο.
Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται στα εκδοτήρια του γηπέδου του Μεσσηνιακού και θα κοστίζουν 10 ευρώ για την κεντρική εξέδρα και 5 ευρώ για το πέταλο.

Το πρόγραμμα
και οι διαιτητές

Ο Γαβρίλης από την Αθήνα ορίστηκε να διαιτητεύσει το Κυριακάτικο ματς της Καλαμάτας με τον Ηρακλή Ψαχνών.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αγώνων του 3ου ομίλου έχουν ως εξής:

2η αγωνιστική
Κυριακή
Καλαμάτα - Ηρακλής Ψαχνών (4 μ.μ.)
Γαβρίλης, Μπατζιόπουλος, Τσολακίδης (Αθηνών)
Παναρκαδικός - ΑΟ Λεβάντε (2.30 μ.μ.)
Αντιπαριώτης, Καραθανάσης, Χόικας (Αν. Αττική)
Δόξα Ν. Μανωλάδας - ΑΟ Λουτράκι (4 μ.μ.)
Καρυοφύλλης, Πανανδριόπουλος, Χριστάκης (Πειραιά)
Κανάρης Νενήτων - ΑΟ Χαλκίδας (4 μ.μ.)
Κούλουρης, Καρμίρης, Καντάς (Λέσβου)
Βύζας Μεγάρων - Παναργειακός (4 μ.μ.)
Περράκης, Τζάκος, Αραβίδης (Αθηνών)
Αιολικός - Σπάρτη (3.30 μ.μ.)
Μπακογιάννης, Γιαννόπουλος, Γούναρης (Αθηνών)
ΠΑΟ Βάρδας - Ένωση Ερμιονίδας (4 μ.μ.)
Δίωτης, Τσιλίκας, Καλύβας (Αιτωλοακαρνανίας)