Τρίτη, 02 Ιούλιος 2013 18:47

Φεύγω σαν φίλος από την Ομόνοια, λέει ο Δημήτρης Σώκαλης

Γράφτηκε από τον
Φεύγω σαν φίλος από την Ομόνοια, λέει ο Δημήτρης Σώκαλης

Μετά από ένα χρόνο ο Δημήτρης Σώκαλης έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα της Ομόνοιας. Οι λόγοι της αποχώρησης του είναι καθαρά επαγγελματικοί ενώ στις δηλώσεις του στο «Notospor» δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε.


"Φεύγω σαν φίλος από την Ομόνοια, όπου είχα μια πραγματικά άριστη συνεργασία. Οι λόγοι είναι καθαρά προσωπικοί και επαγγελματικοί. Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Μανωλόπουλο για την συνεργασία τόσο στο οικονομικό κομμάτι όσο και σε αυτό των ακαδημιών. Σπανίζουν τέτοιοι άνθρωποι στο Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο καθώς πρόκειται για κύριο με όλη τη σημασία της λέξης. Ευχαριστώ τους Μπουραντώνη και Παναγιωτόπουλο για την συνεργασία τόσο στην ανδρική ομάδα όσο και στα τμήματα υποδομής. Εκεί, πιστεύω ότι έβαλα και εγώ ένα λιθαράκι ώστε να βοηθηθούν τα παιδιά. Η μεγάλη μου στεναχώρια δεν έχει να κάνει τόσο με την ανδρική ομάδα όσο με την ακαδημία όπου ήθελα να συνεχίσω την δουλειά που ξεκίνησα φέτος Ευχαριστώ επίσης τον Νίκο και την Νίκη Δρογγίτη για την μεγάλη προσφορά στην ακαδημία καθώς και τα παιδιά και τους γονείς τους.
Τέλος, ευχαριστώ και μπράβο στον Βαγγέλη Μαρινάκη που έχει μεράκι και τα έχει όλα τέλεια. Οι ομάδες που παίζουν στο γήπεδο «Γ. Λουκαρέας» πρέπει να του στήσουν ένα… άγαλμα καθώς αν δεν υπήρχε αυτός δεν θα υπήρχε ούτε το γήπεδο».