Δευτέρα, 05 Οκτώβριος 2015 13:57

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 2-2: Βαθμό στο 91' με Βασιλόπουλο

Γράφτηκε από τον

Στο 91' κατάφερε ο Πανθουριακός να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας στην εκτός έδρας αναμέτρησή του με το Μεσσηνιακό, όπου οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2.


Η γενική εικόνα του αγώνα δείχνει ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο, όμως στους γηπεδούχους άφησε γλυκόπικρη γεύση, αφού κατάφεραν να προηγηθούν με 2-1 και είχαν τις ευκαιρίες για να φτάσουν στη νίκη, όμως δεν τις αξιοποίησαν και στις καθυστερήσεις το πλήρωσαν.
Για τη φιλοξενούμενη ομάδα αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών, καθώς στα προηγούμενα τρία παιχνίδια είχε μόνο νίκες. Να σημειωθεί ότι στο σαββατιάτικο ματς, λόγω προσωπικών υποχρεώσεων δεν κάθισε στον πάγκο ο Γιώργος Αργυρόπουλος και χρέη προπονητή είχε ο έμπειρος ποδοσφαιριστής της ομάδας Βασίλης Δουρούμης.
Στο Μεσσηνιακό, που έχουν αλλάξει τα πράγματα φέτος, η καλαματιανή ομάδα προσπαθεί με νέο προπονητή τον Τάσο Χατζηαγγελή να γίνει ανταγωνιστική και να διεκδικεί στόχους. Αν και βρίσκεται ακόμα στην αρχή, κάποια πράγματα έχουν αρχίσει να φαίνονται.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, από το πρώτο ημίχρονο τα μόνα πράγματα που θα θυμάται κάποιος είναι ένα δοκάρι και τα δύο γκολ που μπήκαν. Συγκεκριμένα στο 15' ο Α. Σεφεράσι εκτέλεσε φάουλ από μακριά και πλάγια, ο Σκαλαίος εκτινάχθηκε και επιχείρησε να αποκρούσει, όμως η μπάλα πέρασε κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Στο 20' ο Μπεγέτης με συρτό σουτ από τη γραμμή σχεδόν της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία του Κατσαρέα και "έγραψε" το 1-0. Στο επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ισοφαρίσουν. Ο Γ. Μουλιάτος μπήκε από τα πλάγια στην περιοχή έκανε την σέντρα και ο Δωδέκατος με κοντινό πλασέ πέτυχε το 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες έχασαν καλές ευκαιρίες για γκολ, σε μία από αυτές ο Μεσσηνιακός κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ, με τον Πανθουριακό να απαντάει στο 91' ισοφαρίζοντας σε 2-2.
Στο 69' ο Μπεγέτης έκανε τη σέντρα για τον Μερκούρη, ο οποίος με ωραίο σουτ σχεδόν από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Κατσαρέα και πέτυχε το 2-1. Στο 91' ο Ρ. Σεφεράσι έφτασε στην περιοχή από τα πλάγια απέφυγε ωραία έναν αμυντικό και έκανε τη σέντρα με τον Βασιλόπουλο να προλαβαίνει τους αμυντικούς και με κοντινό πλασέ να διαμορφώνει το τελικό 2-2.
Καλές ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Δωδέκατος (66' σουτ), Μανιάτης και Μπεγέτης (διπλή ευκαιρία στο 67' σε ισάριθμα σου), Μπεγέτης (79' σουτ), Γ. Μουλιάτος (80' ψηλοκρεμαστό σουτ, 83' πλασέ) και Μερκούρης (84' σουτ).

Αποβολές και ένταση στο 2-2

Ο διαιτητής Αλεξέας στο 79' απομάκρυνε από τον πάγκο του Πανθουριακού τον Β. Δουρούμη για έντονη διαμαρτυρία για μια φάση που είχε προηγηθεί. Στο 88' έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Μπεγέτη γιατί κτύπησε με τις τάπες τον Μαραβέλα, ενώ σε αυτόν έδειξε κίτρινη γιατί κινήθηκε απειλητικά προς τον αντίπαλό του δευτερόλεπτα μετά το μαρκάρισμα.
Δευτερόλεπτα μετά το 2-2 ο Ρ. Σεφεράσι με απρεπή χειρονομία πανηγύρισε την ισοφάριση, μπροστά στους ανθρώπους του Μεσσηνιακού, ενώ την κίνηση του είδαν και φίλαθλοι, οι οποίοι ξεσηκώθηκαν και κάποιοι ζητούσαν από τον διαιτητή να τον αποβάλλει.
Βοηθοί διαιτητές ήταν οι Γιαννέτσος, Τσοπανάκης.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Σκαλαίος, Σταματελόπουλος (90' λ.τρ. Δημόπουλος), Στ. Γάβρας, Αρβανίτης, Μπιζίμης, Παυλέας, Μανωλόπουλος, Μανιάτης (95' λ.τρ. Στασινόπουλος), Μπεγέτης, Μερκούρης (85' λ.τρ. Εμμανουήλ), Κουλουράς.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κατσαρέας, Μαραβέλας, Παντσιώτης, Ρ. Σεφεράσι, Κωνσταντόπουλος, Καράμπελας, Γ. Μουλιάτος, Ηλιόπουλος, Δωδέκατος (70' Βασιλόπουλος), Α. Σεφεράσι (81' Ν. Μουλιάτος), Χαρμπίλας.